onsdag 3. august 2016

Male fuger

Vi har et ti år gammelt ba der de mørkegrå fugene på gulvet har blitt misfarget. I stedet for å skrape bort de gamle fugene og deretter legge ny fugemasse, kan du nå enkelt male over de eksisterende fugene ved bruk av fugemaling i ønsket . Slik unngår du svarte fuger i dusjen: Plasti-kote fugepenn minner om vanlig tusj, men den har unike egenskaper. Pennen inneholder en spesiell fugemaling, . Lei av å skrubbe baderommet? Det hjelper ikke å vaske flisene skinnende rene, dersom fugene først har antatt en skttengul farge. Men her er de nok blitt litt for lyse.


Jeg har sjekket med eksperter innen maling. Vi har pusset opp badet, men fugene er så stygge at det ser gammelt og skittent ut, skriver fortvilet leser. Oppussingseksperten vet råd. Uff, fugene på veggen på badet ble rett og slett for mørke. Går det an å fjerne de, eller er det en . Hva er det mulig å gjøre?


Lettere å male over fuger. Bostik lanserer nå en ny serie fugemasser som er overmalbar, uten gjennomblødning og uten fargesprekker. Et alternativ er da å maskere over fugene , og kun male flisene. Dette kan dog være en stor jobb, hvis flisene er små og fugene mange. Men du kan også male over dem.


Den finnes nemlig egne fugepenner, som inneholder spesiell fugemaling som farger fugene uten å søle på . Den svenske Sinnasnekkeren, Anders Öfvergår viser deg hvorda du selv legger nye fuger på badet, hvordan du henger opp knagger og . En viktig forutsetning for å få til å male fliser, er at flisene - og også fugene om de skal males - er grundig rengjort. Fugene på badet er ofte . Ved å friske opp fargen på fugene , får du straks et nytt og friskere utseende. Rengjør fugene grundig med. MALE FLISER PÅ BAD: Å sveipe malerkosten over baderomsflisene er et. Silikonfuger kan IKKE males.


Malingen vil ganske enkelt ikke binde på overflaten. Nesten alle fugemasseprodusenter har silikonfugemasse i . Murmester Jan viser deg hvor enkelt det er å fuge fliser i tørre rom. En løsning som ikke lager et like stort hull i lommeboka, er å male de gamle. Det kan være vanskelig å få vasket flisene helt, spesielt hvis fugene har tatt i mot.


Hvordan i alle dager skal man holde fugene like fine år etter år? Polymerbasert maling for oppfriskning av sementbaserte fuger. Leveres i sett med svamp og 1gr. Fliser på baderom kan også være vanskelig å male. Med en egen fugemaling kan du friske opp fugen din på . Få fine fuger og fliser når du skal male fliser.


Mal flisene først og bruk fugepennen i fugene for nye flotte fuger. Man skal ikke male dem, altså man må ikke male dem hvis man ikke har lyst. Det så ikke akkurat vakkert ut så jeg håper du har fuget med noe . CTfugemasse og konstruksjonslim kan med suksess benyttes til fuging og tetting av vinduer der blant annet kitt. Skal vinduet males , vent til CThar herdet. Siste) Ubehandlede fuger i dusjen vil før eller siden bli misfargede.


Misfargede fuger mellom flisene kan også bøtes på. Den største og viktigste jobben du må gjøre når du skal male fliser på ba er grundig. Dersom det sitter igjen kalk eller såperester på fliser eller fuger , kan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg