torsdag 6. juli 2017

Flekkfjerner maskin

For eksempel fungerer Vanish Oxiaction bedre med forbehandling med bløtlegging, enn om du legger plagget rett i maskinen med flekkene på . Vask plagget i maskinen som vanlig, og deretter lar du plagget lufttørke – ikke bruk tørketrommel! Flekkfjerner og kokende vann. Teppeabo - Bioguard flekkfjerner er et naturbasert produkt til rensing og flekkfjerning. Med Bissels SpotClean Pro . VG-test: av flekker borte – uten flekkfjerner. Skal du først vaske ull, så vask det i maskinen.


De fleste moderne maskiner er skånsomme og har et godt ullprogram. Etter selv å ha gjort noen feilvaskinger, . Clax Magic Multi er et . Du kan bla i bildene med . Løsemiddelbasert rengjøringsmiddel som skånsomt og . Bruk den på ull, bomull,. Slik bruker du Sitronsåpe på alt som kan vaskes i maskin : 1. Legg plagget i varmt vann, for ull . Vårt eget vaskemiddel og flekkfjerner for ull og silke. Super Wash behandlet ull for å forhindre uønsket toving og for å gjøre at plagget kan vaskes i maskin.


Riv litt På Stell Sitronsåpe og legg det i såpekammeret i vaskemaskinen. Sett maskinen på pause et par timer før skylling så såpen får virke godt. Spray på flekken, trykk forsiktig inn i stoffet og la virke i . Blekk og tusj: Fukt flekken med litt varm rødsprit.


La virke i en halvtime og vask som vanlig i maskinen. Finnes på sprayboks og pumpeflaske. Fjerner selv de vanskeligste flekker. For bruk ved håndvask og i maskin.


Når plagget har ligget lenge nok i bløt (og bare dersom jakken kan maskinvaskes ), vasker du den i maskinen med en ekstra måleskje med Vanish for å sikre at . Men det finnes flere gode flekkfjernere og effektive metoder som. Spesialprodukt for fjerning av kaffe og andre flekker, spesielt på naturfiber. De aktive ingrediensene bleker flekken men sparer fibrene. Vask for hånd eller legg direkte i maskinen. For flekkfjerning: Legg et stykke kjøkkenpapir under flekken, spray tett på og la virke i ca.


Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Bestill online i dag få rask levering. Effektiv flekkfjerner som kan brukes på en mengde forskjellige materialer.


Til fjerning av merker etter sko, tusj etc. Bløt flekken i litt lunkent vann før du sprayer på Lillelam flekkfjerner. Ikke skyll ut såpen, men legg i maskinen og vask på så høy. På vanskelige flekker bruk Omo flekkfjerner rett på flekken og la den virke i inntil . Kompakt sprayekstraksjonsmaskin til rengjøring av små og mellomstore flater.


Ypperlig for rengjøring av tepper og møbler i tekstil. Maskinen etterlater svært liten .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg