fredag 25. august 2017

Hjemmelaget lampe av tre

Spar penger og lag akkurat den lampen du selv ønsker. Trykk deg videre til kildene som har DIY-oppskriften. På 1-2-gjør du plankene om til en stilig lampe. Det er lurt å bli god på gjenbruk!


Har du en lampe du syns er litt udatert eller bare veldig umoderne, er det ingen grunn til å kaste den så lenge det elektriske er i . Vi brukte planker som er 50mm x mm. En unik lampe er både et spennende blikkfang og en hyggelig. Fest ønsket antall lyspærer på madrassen ved å tre ledningene gjennom . For å lage en egen lampe , trenger du lampeoppheng , alternativt en.


Gi stuen et rustikk uttrykk med din egen sementlampe. Få et litt mer røft og rustikk uttrykk i stuen – eller andre steder i huset – med en hjemmelaget lampe i sement. Tre ledningen gjennom hullet. Dette er den ene av to lamper jeg påtok meg å lage.


Her viser Bosch deg hvordan du kan lage din egen bordlampe. Hvis du ikke er elektriker, tre trådskjermen på en gammel lampe , eller pendel som ny skjerm. Eller sjekk om du finner en enkel lampe i en butikk . Da Torny Hesle fikk lyst på en lampe av Norgesglass, fant hun ingen. Husk å bruke LED-pærer i en hjemmelaget lampe som denne. Legg tre stykker finer som vist på bildet, slik at de danner en trekant.


Sett sammen din egen pendel fra et stort utvalg oppheng og skjermer. Også på belysningsfronten finnes det trendy lamper i tre. Grovstrikket og hjemmelaget er stikkordene for strikkemoten i høst.


Sjekk det store utvalget LED belysning og lamper i nettbutikken eller få hjelp av våre dyktige konsulenter. Vi sender over hele landet. Gulvlampe Mya med tre bein i tre med hvit skjerm. Når du går inn i et rom og skrur på lyset er det som regel lampen i taket du skrur på, den gir det vi kaller . Alle tre er hjemmelaget ! Innsender Anette Lunde har brukt en ballong til sin lampe.


Du kan bruke en enkel lampeledning med lyspære, og feste kulen med tråd eller ståltråd. Se innlegget mitt om pendellamper for flere tips om . Designklassiker Mer info. Badstulampe Raita i bjørk. Hjørnemodell inklusiv skjerm.


Gjør et kupp på en av våre bestselgere, Tiff og Dovre. Like fine hjemme som på hytta! Bilde av FLOS Mayday lampe. Confident Clever Hacks: Woodworking Bookshelf Tree Shelf wood working router building.


Da gjør vi oss klare til MyHeritage LIVE, vår andre, årlige bruker-konferanse – mindre enn tre måneder unna! Konferansen vil bli i Amsterdam 6. Var borte i nesten tre uker. Rask og trygg netthandel fra Apotek Norges største nettapotek.


Bestill fra resept, eller finn produktet her på apotek1. Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer. Pakken har blitt lagt frem i tre deler og inneholder forslag til hvordan fremtidens europeiske veitransportsystem skal se ut. Norge arbeider aktivt for å påvirke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg