fredag 16. mars 2018

Led armatur industri

LED - armaturer og industri. CRUISER er en rektangulær LED armatur i flere ulike størrelser og optikk løsninger. Kanskje ikke det viktigste for industrien - men den har faktisk mottatt flere . Du er her: Nødlys og lysarmaturer ⁄ Beghelli LED industri armaturer. ACCAIO industri armatur i lakkert stål med aluminium ende stykker kapsling IP66. LED belysning til industri.


Beregnet for fjøs og husdyr rom, produsert i acryl og tåler ammoniakk gass. Lavtbyggende takarmatur med LED ,. IPStyrke: LED watt. Høykvalitets industriarmatur for kjemiske miljøer.


Industriarmaturer finner du her, solide armaturer for lager, industri , produksjon eller hjemme i garasjen din. Elby har god pris på industriarmatur. Forholdene på industriarbeidsplasser kan være svært krevende. Belysningsarmaturer og tilbehør i kategorien lED Armatur.


Allsidig LED armatur for bruk i både industri og. Tett industriarmatur beregnet for tøffe miljøer. Med sin slanke strømlinjeformet design og effektive funksjonalitet, er iLED en . Proof er en utenpåliggende industriarmatur med skjerm og bred lysfordeling. Armaturstamme i lys grå glassfiberarmert poyester.


Avskjerming i frostet . En tett indutriarmatur for bruk i garasjer, boder, tekniske rom, heisjakter og andre underliggende rom. Dette omfatter LED gatelys, LED industribelysning, nødstasjoner i vegtunnel og. Catena U-Boat er et vann- og støvtett LED industri armatur , som med fordel . Catena CLr-er et vandalsikkert LED armatur , som er veldig robust. LED armaturet gir behagelig lys, beregnet for fotgjengerundergang, skole, industri og andre . Vanntett LED komplett armatur med et forbruk på 48W som tilsvarer 250W.


LED lysrør avgir ingen varme som tradisjonell belysning halogen lamper ol. En Asymmetrisk armatur egner seg til montasje på høye master og fasader, der man. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen. I LEDlamper sees oftest forskjellen ved plasseringen av LED i forhold til . BA Aurora 8W LED downlight matt hvit (BA-CL76-8WD). Thorn har, i tett samarbeid med industrien , utviklet et eget.


Rask og enkel montering, energieffektiv industriarmatur i Poly Carbonat. Forkobling: Elektronisk – HF. Gjennomgangskobling 5x5mmmed . Effektiv LED high-bay armatur i aluminium og herdet glass. Montasje i tak med egne . Allround armatur for inne og ute bruk.


Armatur for industri , lagerlokaler, sportshaller, handlesenter etc. ENERGIEFFEKTIV LED BELYSNING FOR INDUSTRI , LAGER, SPORTSHALL og IDRETTSSTADION. Energieffektiv utenpåliggende LED armaturer med slank profil som gir et moderne utseende. Firkantet og rund i flere størrelser og lumenpakker. Lineære eller symmetriske armaturer med lysrør eller LED er den foretrukne løsningen for monterings-.


Tungindustri omfatter gruvedrift og metallprosessering. Phoenix er en allround takarmatur i for innendørs bruk. Med sitt slanke design, egner den seg like godt for bruk i garasjer, tekniske rom og heissjakter, som i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg