mandag 24. september 2018

Sofa rens spray

Vanish på sprayflaske, som fjerne selv de vanskeligste flekkene på teppene eller sofaen din. Hagerty Aerosol Shampoo er en mild og effektiv skumrens til alle typer tepper og møbler som ikke er sensitive for vann. Nyt sofaen din i årevis fremover! En gammel sofa kan se nesten helt ny ut med en rens. Løs opp tekstilsåpen i tanken på maskinen og spray teppet eller møbelet.


Enkel og rask overflaterens av stoffsofa eller andre møbler med. Fyll lavtrykksprøyten med rent vann, middels varmt og spray så over hele . Jeg er så gla sofaen har blitt ren, smekker og lekker-igjen! Nemlig ikke rent så sjelden jeg må ta en skikkelig overhaling av den. Rist flasken, spray skum på tekstiler og børst grundig.


Også egnet for bruk i hjemmet. Gir alvorlig øyeirritasjon. Dette er et komplett kit for manuell rens av tekstilseter, tekstil stoler, sofaer eller tepper. Her er rådene til hvordan du får bukt med de vanskelige flekkene på sofaen og andre tekstilmøbler, og hvordan du lager egne flekkfjerningsmidler.


Til teppe og møbelrens blandes BioGuard flekkfjerner med vann ( blandingsforhold 1:6). Ved sprayekstraksjon sprayes vann med rengjøringsmiddel på i én operasjon, og. Her kan du lese om hvordan du bør gå frem, når du skal rense tepper. IKEA - FITTJA, Tekstilrengjøring, Fjerner flekker som vin, sjokolade og ketchup på trekk som ikke kan vaskes i maskin, f. Bare spray på, la virke en stund og støvsug :).


Flekker på teppet, bilinteriøret eller sofaen ? Maskin med sprayfunksjon som først løser opp smusset og deretter suger opp væsken. Grundlig fjerning av fett,. Så gått over med rense såpa som kom med Foma Combivac, fra spray flaske.


Sprayet med vann og eddik. Børstet litt og gidde for hand. Vi byr på kaffe når du besøker oss i butikken. Jeg aksepterer bruk av cookies.


Må skru fra hverandre HELE sofaen , så prøver å unngå det. Bruker sånn seterens til bilseter jeg. Rens kjelen godt med varmt vann når du tømmer ut blandingen. Steg 1: Støvsug sofaen med børste-munnstykke for å fjerne. FLEKKFRI: En vakker sofa kan fort bli mindre vakker på grunn av.


Til slutt sprayer man på tepperensmiddel , lar det tørke og så støvsuge det. Hvordan får jeg renset en soffa? Jeg kjøpte en spray på jysk som tok en liten flekk på min stoffsofa.


Virker møbelet “seigt” etter en natts tørketi skyldes dette for mye spray , eller at. Spar på et par gamle sprayflasker til dine egne eddikblandinger, og kom i. Husk å impregnere etter rens. Fargekode: Mål: 5ml.


Total Clean er i stor grad selvrensende så man skal . Rens så over med rent vann til du er sikker på at det ikke ligger igjen noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg