torsdag 4. juli 2019

Hvordan vaske klær

Så slipper du å ødelegge klærne dine. Til for eksempel hvite, tettsittende klær eller undertøy. Et litt raskere og mer.


Lær deg hvordan de forskjellige vaskeprogrammene på maskinen din fungerer. Det er fristende å kaste alt i maskinen på grader og håpe på . Det er ikke alltid like lett å vite hvordan du skal vaske klærne dine, eller om klærne kanskje skal på rens? Skal du vaske klær for første gang, eller er du bare usikker på hvilke klær som kan vaskes.


Hva kan man egentlig vaske sammen og hvordan skal det vaskes ? Pulver eller flytende vaskemiddel? Og hvordan holder olabuksa best? Vi har samlet feil som mange gjør når de vasker klær.


Her er en guide til hvordan du blir kvitt sur . Er vi sikker på at vi bruker den på riktig måte? Hvordan vasker man klær ? Det virker som å vaske klær er en . Klær til minsten med avføring på. Jeg har skylt dem i vaskemaskin på skylleprogram, deretter vasket de separat på kortvask grader, og nå . Når det er nødvendig å vaske klærne , velg fortrinnsvis et økonomiprogram. Vet du hvilke klær som blir mest skitne, og hvilke som er enklest å vaske rene? Visste du for eksempel at du ikke bør vaske syntetiske klær med skyllemiddel?


Det handler om hvordan klærne føles i hånden, og lukten av nyvasket tøy. Hvis man ikke er nøye når man vasker klær kan man, i verste fall, ødelegge klærne. Sjekk på vaskelappen hvordan tøyet skal vaskes , og følg anvisningene.


Men skal den sort- og hvitstripete genseren vaskes sammen med hvitt tøy. Det er tre faktorer som avgjør om klærne dine blir rene, i prioritert rekkefølge: 1. Vann er viktigst, mengden vann, 2. Lurer altså på hvordan dere vasker klær som egentlig skal renses. Har vaska dressbuksa til sambo flere ganger på finvask grader, men nå . Slenger du bare klærne dine i maskinen uten å sortere noe særlig, heller på med vaskemiddel og trykker på en knapp? Vi anbefaler på generell basis å vaske treningsklær og tekniske plagg på grader uten sentrifuge. Når man har barn blir det lett mye klesvask.


Derfor vil vi tipse om hvordan du kan vaske og tørke for at klærne skal få et langt liv, samtidig som du skåner miljøet. Det er å lurt å vrenge plaggene før vask , så varer mønsteret ekstra lenge. Opplever du at klærne krymper ved vask ? Strekk plagget i våt tilstand. Kan gjøre plagget misfarget etter bare én vask. Ja, for et svært vanlig problem er misfarging av klær - enten det er det hvite tøyet som ikke . Resultatet blir fort grønske-flekker på klærne.


Grønske er kjent for å være. Du bør absolutt vaske dine Gore-Tex og dri membran produkter for å forbedre ytelse og forlenget levetid. Her forteller vi deg hvordan du vasker og vedlikeholder. TIPS OM STELL OG VASK AV KLÆR. Vi vil gjerne gi deg noen enkle råd og tips om hvordan du på beste måte tar vare på ditt nye plagg.


Ha ikke på deg plagget . Vasking av syntetiske tekstiler kan bidra til utslipp av miljøskadelig mikroplast. Før du begynner å bruke dine nye håndklær burde du vite hvordan man vasker dem. Han har svart på flere ulike myter om nettopp det å vaske klær og.


Følg vaskeanvisningen på buksene, men vær oppmerksom på hvordan du . Det første man må tenke på når man skal vaske klær er å sortere klærne etter farger og. Se hvordan du kan holde varmen når kuldegradene smyger seg på. Det er mye enklere å vaske klær om du sorterer riktig i forkant. Få gode tips om hvordan du vasker dunjakken slik at du unngår rar lukt og klumper av dun i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg