torsdag 16. juni 2016

Bunnstoffjerner

Vannbasert bunnstoffjerner som virker og er enkel i bruk. Kan også brukes på aluminiumsbåter. Bunnstoffjerner som virker og er enkelt i bruk. Et relativt nytt svensk middel på markedet som etter importørens utsagn skulle egne seg godt som bunnstoffjerner.


Påfør deretter et nytt. Det gjør det ikke ut fra våre forutsetninger. Jeg begynte å skrape båten under i dag,men den jobben er ikke bare bare! Er det noen som har erfaring med bunnstoffjerner som virker?


Trenger råd ang fjerning av bunnstoff - Båtforumet. Skrape og stoffe plastbåt - Båtforumet - baatplassen. Fjerning av bunnstoff - får man fortsatt kjøpt KMI.


Flere resultater fra baatplassen. Soromap bunnstoffjerner er et miljøvennlig og nedbrytbart produkt for å fjerne. DCP 5er i geleform, som medfører at DCP 5bunnstoffjerner kan påføres . Smurte på et tjukt lag med rulle, ventet to timer og tok så et nytt . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Fjerner voks, lakk, maling og de fleste . A temporary list has been created for you. Login or register for an account to save this list for future use. En svært effektiv løsemiddel-fri bunnstoffjerner som løser opptillag maling på én gang. Ved å fortsette ditt besøk på dette nettstedet, samtykker du til å bruke informasjonskapsler til å levere innhold og tjenester tilpasset dine interesser. Forventet leveringstid: 2-dager inn til oss.


Se flere tilbud i webshop. Ekstremt dyptvirkende og fjerner flere lag maling om gangen. Ypperlig som bunnstoffjerner på båt. Misfarger ikke edeltre, glass eller metaller. Click here to find similar products.


Gå deretter på med skrape og bunnstoffjerner og få vekk alt som ikke har godt feste. Spyl til slutt med høytrykkspyler. Smør primer over hele . Høsten og vinteren står for døra. Gjør din båt klar for vinteropplag. Ta kontakt så hjelper vi deg med å . Gi meg beskjed når produktet kommer på lager: Navn: E-post: RASK.


Replies 1Views Switch to . Den skader ikke gelcoaten og glassfiberen og er det best . Hurtigtørkende spraymaling fra TK Line. Sprayen består av nitrokombinasjoner og er spesielt utviklet for marinemotorer. Den er svært motstandsdyktig mot riper. Etter å ha smurt på bunnstoffjerner begynte jeg å skrape i fjor høst.


Men jobben var så omfattende at jeg måtte fortsette i år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg