onsdag 1. juni 2016

Hvordan få av blåbær på klær

Blåbærflekker kan være vanskelige å få vekk. Plusstid-ekspert Malin Skaar forklarer hvordan du fjerne blåbær fra klær. Det er vel den typen bær som har forårsaket flest ødelagte klær.


Her er det tips til hvordan man skal bli kvitt blåbærflekker. Her får du kjerringrådene som ekspertene mener fungerer. For hvordan fjerner man egentlig tyggegummi i håret?


Har man fått tyggegummi på klær , kan plagget fryses ned en stund. Det hender dessverre av og til at vi får blåbærflekker på klærne. Husmorskole Det finnes et hav av gode tips til hvordan få ting til å. Det er heldigvis arveklær etter storesøster, så jeg gidder ikke stresse. Hvordan fjerne blåbærflekker fra teknisk tøy?


Det viktigste når en skal fjerne flekker på klærne , er å gjøre det fort. Har du også hørt at det er umulig å få bort flekker av blåbær ? Jenta mi hadde sin nye tskjorte som ho er veldig stolt av. Blåbær har en svært sterk farge som kan sette skikkelige flekker på klærne. Ikke så lett å få frem på bildet, men her er det fortsatt to relativt tydelige flekker.


Men det skal være rå. Vanish på flekken før jeg vasker klær om noen dager ? Hvis du ikke får det bort på annen måte så prøv med zalo. Rødvin, blod eller blåbær ? Slik får du bort merker på tøyet. Statens senter for forbruksforskning, og forståelsen for hvordan klær fungerer i samspillet.


Hvis du noensinne har dryppet blåbærsaus eller droppet jordbær på klærne , vet du. Blåbær og jordbær flekker skiller seg ut på klærne i sin lyse blått eller rødt slik . Fått mye flekker på klærne etter nasjonaldagsfeiringen? Tips og råd for å få fjernet dem kjapt og skånsomt finner du lenger nede i denne artikkelen!


Dersom uhellet har vært ute, og du har fått blåbærflekker på klærne , kan faktisk surmelk være. Fjerning av blåbærflekker. Et like gammelt som sunt husråd for å bekjempe . Ingun Grimstad Klepp arbeider med forbruk av klær og andre tekstiler, samt husarbeid ved Oslo Met. En del fargeflekker som saft, vin og blåbær kan også være vanskelige å få bort.


Ull er gull på kalde dager, men ikke så gull når du skal vaske av vanskelige flekker som ketchup og blåbær. Er du så uheldig å få makrell i tomat eller andre flekker som sitter godt på. VANSKELIG: Å fjerne blåbærflekker fra fingrene etter en tur i skogen kan være vanskelig. Jo fortere du får vasket hendene, jo større er sjansen for at du ender.


Bruker du selve sitronen mot huden kan du tydelig se hvordan. Mangler: klær Flekkbibliotek - Blenda. I flekkbiblioteket finnet du ulike flekker og tips til hvordan du kan fjerne dem.


Her er noen råd til hvordan fjerne vanskelige flekker fra teppet og hvordan du skal rengjøre det best for å forlenge. Ikke få panikk - det finnes som oftest alltid en løsning. Dette balsam-trikset redder klær som har krympet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg