onsdag 28. desember 2016

Husnummer svart

Et moderne og penere alternativ til tradisjonelle husskilt i hvit og sort aluminium. JACO HUSNUMMER SORT 140MM Nummer- og bokstavskilt i lakkert stål. Type: Høyde: 140MM Farge: Sort. Habo 5husnummer svart.


Tall 0-av rustfritt stål. For markering av husnummer , postkasser etc. Selvklebende 3M tape, som fester til de fleste underlag som stål, glass, plast, postkasser . På tide med ny postkasse? Hjelp besøkende å finne frem. Leveres med skruer og plugger.


Finnes på lager i varehus. Men hvis en tenker seg litt om, så er det ganske smart med både husnummer og tilvisningsskilt. Har du tenkt på at du kan bruke løse tall og bokstaver som husnummer ? Flere og flere velger nå å bruke løse tall til å merke huset sitt med. Noen av grunnene kan være at de får et mer elegant utseende med løse tall og . Du finner oss plassert på to sentrale steder i Oslo.


Skiltet er laget i 1mm aluminium. Modena vegglampe med GUsokkel. Bokstaver og tall i messing. Husnummer og bokstaver 572. Håndsmidde kvalitetsprodukter. Skinnende blankt pleksiglass. Tallene er laget av materialet I-BOND.


Platen består av en plastkjerne med aluminium på begge sider. Det gjør at tallene har to. Det skal være plass til tre tall på rekken. Moderne svart vegglampe med husnummer. Det følger dessverre ikke med bokstaver.


Dørskilt med lampe som er en del . Helt nytt svart husnummer , tallet , 70CM høyt. Ny pris 600kr, selges kr400. Talgje nye vegadresser med husnummer. Det er tilrådd å nytta kvite reflekterande nummerskilt med svart påtrykk og svart.


Våre husnummerskilt er laget etter kommunale regelverk og leveres med riktig høyde på tall og skiltplate. Veggskilt Høne Oval - Svart. Kvartalsskilt brukes etter behov for å vise trafikantene hvilke husnumre som tilhører kvartalet og i hvilken retning nummereringen går. Bruken av skiltene må . Den vanligste typen husskilt angir kun husnummer. Under kan du bestiller skilt til hus i fire forskjellige . Nesten alle i Steinkjer Kommune har fått tildelt husnummer (ikke vi) og er pålagt å merke husene.


Hussiffra Rostfritt Svart. Sjekk priser på husnummer svart. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp husnummer svart billig i nettbutikkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg