torsdag 1. desember 2016

Vaskemiddel med enzymer

For å kunne vaske klær trenger du vaskepulver til både farget vask, og blekevaskemiddel. Det er derimot lite forskning som omfatter små barn eller som ser på effekten av enzymer . Vaskemidler med enzymer viser seg da ikke å forårsake allergi. Høyeffektivt vaskepulver med enzym - og tensidesystem som tar fett og fargesterkt smuss.


Effektiv fra grader. Hva er best av flytende vaskemiddel og vaskepulver ? Bruk aldri vaskemiddel med enzymer eller optiske blekemidler. Dette fører til direkte nedbryting av ullfibrenes proteiner og ødelegger plaggene, . Mange av dagens vaskemidler inneholder enzymer , organiske stoffer som bidra til å bryte ned andre organiske molekyler, slik som de som danner mat flekker . Produsentene av et nytt vaskemiddel kalt Dizolve, hevder at det kan erstatte alle.


Vaskeputer har dukket opp som et alternativ til pulver og flytende vaskemiddel. Putene er opptil tre ganger så dyre, men vasker de bedre? Vi tok med oss ulltøy og vaskemidler til et vaskeri for å sette.


Det som er skadelig for ullfiberen er vaskemiddel med enzymer (stoff som løser opp urenheter) og vaskemiddel som har blekestoff (blekestoff med klor) i seg. Jeg skal vaske en dyne, på vaskeanvisningen står det at vaskemiddel ikke må inneholde enzymer. På butikken finner jeg igen vaskemiddel der det står . Lillelam vaskemiddel for ull, silke og skinnfell 5ml. Vanlig vaskemiddel med enzymer kan skade fibrene i ull og silke - og kan forårsake at fibrene går i . Tren er ett nyutviklet vaskepulver for klær, både hvite og kulørt tøy. Vaskepulveret inneholder tre ulike enzymer som tar hånd om de fleste flekker som . Ull og silke er bygget opp av proteiner og ved bruk av vanlig vaskemiddel kan enzymer og blekemidler ødelegge tøyfibrene.


Bruk et vaskemiddel som er spesielt . Det er viktig å kun bruke vaskemiddel for ull, dvs PH-nøytralt vaskemiddel uten enzymer og blekemidler, for å bevare alle egenskapene i den rene råvaren. Kjøp Vaskemiddel med enzymer på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Vaskemiddel med enzymer i kategorien Rengjøring og organisering fra en rekke nettbutikker . Vaskemiddel for ull, silke og ullfell, lansert av LilleLam selv for mest mulig skånsom vask av klærne. Pulver eller flytende vaskemiddel ? Dette skyldes i stor grad enzymer i midlene.


Bør vi bruke flytende vaskemiddel eller pulver? Benytt kun vaskemiddel uten enzymer - beregnet for ull. Trommeltørkes på lav temperatur.


Rensende, pleiende og mykgjørende vaskemiddel for ull og silke. Ulltrå vaskemiddel med enzymer , ullvaskemiddel, hårsjampo, kjøtt, . Har du dundyne og dunpute bør du bruke et vaskemiddel uten enzymer når du . Blod-flekkene måtte også fjernes med Micro- vaskemiddel. Det kan skyldes at Omo inneholder fettspaltende enzymer , forklarer Vally Klonteig.


Syntetiske molekyler kalt kunstige enzymer viser også enzymlignende. Enzymer i vaskemidler virker . Vask med mildt vaskemiddel uten blekemiddel og enzymer , og unngå å bruke skyllemiddel. I vaskemidler for tekstiler brukes gjerne enzymer som har evne til å spalte ulike spesifikke komponenter i tillegg til tensidene.


Quilt of Denmark har utviklet en dunshampo uten enzymer , som beskytter og skåner din dundyne eller pute. Inneholder ikke parfyme. Grumme flytende kulørvaskemiddel inneholder effektive enzymer som på naturlig vis bekjemper flekker.


I dag brukes også enzymer i stor skala for å . Konsentrert vaskepulver til klesvask 8gram. Bruk omtrent en tredjedel av den vanlige mengden mildt vaskemiddel , eller. C samt bruke et vaskemiddel uten enzymer og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg