tirsdag 10. januar 2017

Jula spotter

Tre dimbare lyskilder er inkludert. Diskré og stilig aluminium-downlight med matt glass, høy kapslingsklasse og en energieffektiv, integrert lyskilde med lang levetid (med driver). Stilrene downlights med lavt innbyggingsmål! Flott utformet downlight for våtrom m. Koblingsboks og halogenlyskilde er inkludert. Monteres i Ømm hull.


Minste monteringsdybde: 1mm. Vinklingsbare downlights av støpt aluminium for innfelt montering. Twistlock- funksjonen gjør det enkelt å bytte lyspære. MRhalogenpærer og elektrisk V . Vegglampe med nedoverrettet lysutslipp.


Bolthis LED downlights skaper en effektfull stemningsbelysning på hus- eller garasjefasader. I aluminium til innbygging av halogenspotlights i tak. Innvendig diameter: 1mm. Plastboks til innbygging av halogenspotlys i tak.


Var denne informasjonen nyttig? Tilpasset innfelt montering og passer utmerket til alle typer rom (inkludert visse soner i baderommet). Energibesparende og beroligende lys i smal utforming! Minimalistisk spotlightarmatur med justerbare armer og sokler. Produsert i rustfritt stål.


W lyskilder (lyskilder selges selges separat). El-artikler og belysning. Vippbare downlights i børstet aluminium. Overflatebehandlet armatur som er produsert i støpejern. Lyser opp i tak, under skap og hyller osv.


De har noen sett med små spotter med dioder hver som ser ut til å lyse veldig bra og kan . Holder på med et garasje prosjekt. Beregnet for montering av LED-downlights. Og i jula kommer dessverre mange feil til overflaten. Vi installerer downlights eller spotter som du kan justere etter ønsket stemning.


Jula er best på energivennlighet. Prispressede helgekupp! Her var det ingen omtaler enda. Behov for en ny spotkasse til ledlys i tak? Hos oss finner du lavtbyggende og høy spotkasse.


Kjøp din neste downlightkasse hos oss! LED Downlight rett i isolasjon ifra SG, Unilamp og flere, billigest hos LEDonline. Godkjente ihenhold til Nemko krav.


De halogen spottene fra jula er det beste jeg har funnet hittil i forhold til pris. Og endte opp med 5x20w halogen spotter som arbeidslys. Alene, uten spotter eller en som passet på.


I starten knakk jeg alltid i armene, men skadet meg ikke da haha. Men etter noen uker fikk jeg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg