tirsdag 16. mai 2017

Led lysrør 12v

Starter raskt og uten flimmer. Rask levering, god service, og alltid høy kvalitet! Ledlyskilder kan tilby våre kunder et eksepsjonelt stort, godt og variert utvalg av lysrør av typen LED. Bokstavene Tforteller deg hvilken . Vi har modellene T5-, T8- og kompaktlysrør. De finnes i flere lengder og med forskjellige farge og lysstyrker, velg selv etter bruksområde.


Mykt varmhvitt lys eller . De aller fleste har hørt om lysstoffrør , men allikevel vet få hva disse egentlig er. Kort forklart er disse en virkelig stor pengesparer. Dersom du bruker vanlige . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Additional information . Lysstoffrør 13W, 12V , 5cm . Lysrøret er splintsikkert og . På jakt etter et nytt lysrør T8? Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av lysrør med lang levetid.


Mål: 315x33x1(LxBxH)mm. PL-C 2pin kompakt lysrør Philips 8Hvit. Vi leverer alt av lyskilder og armaturer i hele Norge. Kvalitet står i fokus hos oss, både på lys og service. LED REPhilips Klar.


Utmerkede løsninger for toppbelysning av ubelyste skilt eller dekorbelysning. Enkel og rask montering. Kompaktlysrør PL-T 4-pins, Philips. Kvikksølverstatter Metallhalogen,. Jeg tror aldri at det har eksistert noen 12V -pærer med for G23-sokkel.


Slipp plunder med tennere og ballaster som ryker. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av lyspærer og lysrør til de fleste. Erstatter eldre lysstoffrør. Lyspære Led retrofit classic b 37.


Må ikke forveksles med lavkvalitets produkter. Noen som vet om det finnes volt smartpærer som kan brukes i Phillips HUE eller . Både for innen- og utendørs bruk. Bilde av Standard Titan 12V GU 3. HALOGEN LAMP TITAN BAB 20W 12V GU5. V lavspenning kan være mer. Choose your product version here.


Glødepærene og halogenspotene er snart ikke lov å selge, og lysrør har begrensede bruksområder. Kan brukes på både 12V og 230V. For utendørs bruk, IP67.


Legg også merke til at vi brukte en spenningsforsyning på 12V istedenfor 5V, grunnen til . Leveres med ledning med løs . Om du har behov for lysrådgivning ta med deg bilder. Kan drives med 12v adapter eller standardbatterier for kameraer. Dette lyset gir jevnt godt lys og flimrer ikke som vanlig led og lysrør.


Ger en liten sokkel med to små pinner som kontaktpunkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg