mandag 18. juni 2018

Lage lampe av flaske

Han bruker rett og slett brukte vinflasker for å lage lamper. Slik lager du en hjemmelaget flaskelampe. Tid for hjem-designeren viser deg hvordan.


HENGELAMPE : Seks flasker blir to hengelamper over spisebordet. Lag en kul lampe av gullfiskbolle og en mugge. Moroa er ikke over selv om flaskene er tomme. Kjøp en liters flaske med vann og en pose med skjeer.


Knekk skjeene og lim på. Denne lampen tar ikke lang tid å lage. Bruk bunnen på de største flaskene dine til å lage denne urtepotten. Rustikk har vært in en god stun med denne lampen hengende over . Har du en flaske med fin, kul eller annerledes fasong? Sett med m ledning, pæresokkel, strømbryter og støpsel.


Ikke rus for å tømme tomme glass og plastflasker. Av disse kan du gjøre mange nyttige ting i husholdningen. Vi foreslår at du lærer å lage en lampe fra en flaske. Du kan like gjerne bruke en vanlig vinflaske etter lignende. Jeg gav en flaskelampe til min mor til jul, laget av en gammel leireflaske , den fant jeg på loppis og der var det boret hull i. En snarfilm om hvordan man enkelt kan lage en lampe i klasserommet.


Ifølge nettsiden er det ikke så dyrt å lage en slik flaskelampe. Den skal surres seks ganger rundt flasken der du ønsker den skal bryte. Planla og sette 3-Crystal blue LEDioder i den, og lage stilig nattlampe :P MEN! På en tom flaske blir opplysning fra bunn bare kjedelig. Alt du trenger er ledning med sokkel og støpsel, samt en dekorativ vinballong.


For å lage dette trenger du bare å fjerne etiketten på flasken. Dette gjør du med litt varmt vann, såpe og et flatt redskap til å skrape med. Mangler: lampe Kan du enkelt lage en lampe av en colaflaske? Lamper som gjenbruk av ting som ikke bruker strøm er både en grønn og artig idé. Men kan du skape lys ved å sette opp en tom plastikkflaske.


Eksklusiv: Hvordan lage en Midcentury Modern Inspirert Hengelampe. POM Wonderful juice flasken er den perfekte formen til en elegant, . Med den populære lyskorken trenger du bare en tom flaske for å lage en lysende dekorasjon som alle vil forvente å få i gave. La det bli lyst og vakkert. For dager siden - Vi vil hjelpe deg med å oppnå ønsket - for dette må du se vår mesterklasse og lage en lampe eller en lysekrone fra en glassflaske med egne . Om du har en slik Jack Daniels- flaske i hus, kommer en vennlig oppfordring: Ikke kast den før du ser hva du kan lage av den. Fimo-leire: brukbare ting du kan lage selv.


Oppskrift: Slik syr du trendy hårstrikk selv. Fra A til Å: Slik skifter du dekk på bilen. Et gammelt Norgesglass kan bli en koselig lampe , som minner om fordums tid. Da Torny Hesle fikk lyst på en lampe av Norgesglass, fant hun . Lage en lampe med en flaske : å lage en lampe med en flaske er en klassiker.


Jeg skulle ha boret et hull i glass, i ei flaske for å lage bordlampe av den. Noen som vet om det går og hvordan? Gå til Hvordan lage en lysekrone (master class!) - Du kan lage den fra en vanlig glassflaske. Lampe fra flasken med egne hender . Hvordan lage en flaske hengende lampe En unik måte å resirkulere glassflasker er å bruke dem til å lage vakre og personlige belysning i hjemmet.


Det viktigste er at det. Kjøp solcelle flaske lampen for å dekorere enten innendørs eller utendørs på den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg