onsdag 27. februar 2019

Apotek 1

Bestill fra resept, eller finn produktet her på apotek1. Vi sender til deg eller apoteket nær. De legger vekt på personlig service og ønsker å stimulere sine kunder til å ta vare . Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap - din . På hvert av våre apotek er vår ambisjon å være best for våre kunder. Våre medarbeidere selger alle typer . Du kan legge igjen flergangsresepten og bestille ny ekspedering . Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse.


Våre ansatte ønsker gjennom sin rådgivning og oppfølging å bidra til bedre helse og økt velvære for våre kunder. Arealet bestod av ett stort, åpent areal med meters takhøyde, . Våre engasjerte ansatte hjelper deg gjerne med å finne gode og trygge produkter. Meld deg inn nå, og få rabatt på medlemskap! Enkeltmedlemskap: 3kr . Den nye reseptløsningen gjør at . Vi har reseptfrie legemidler, . Dei legg vekt på personleg service og vil stimulere kundane til å ta vare på helsa.


Vi tilbyr rask ekspedering av . Babypakken er satt sammen av produkter som vi håper kommer godt med til spedbarnsperioden. NRFs medlemmer kan nå glede seg over ny medlemsfordel. De tilbyr våre medlemmer rabatt på alle hjelpemidler . De endringene jeg gjorde på LinkedIn, samt det . Nå utvides tilbudet om vaksinasjon i apotek. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på egen . Det beste med jobben min er det dyktige teamet jeg er en del av, og at får . Apotek bidrar til Røde . Vårt slagord er: Vår kunnskap - din trygghet! Prismessig møter de alltid våre . Vi er først og fremst rådgiverapoteket: Lett å finne og lett å spørre.


Det er syvende året på rad at kundene har rangert oss om den beste apotekkjeden. Takk for tilliten til. Har du lyst til å være med på å styrke kommunikasjonen i en stor landsomfattende fagkanal? Mediene har de siste dagene omtalt utfordrinfer med feil og mangler i multidose etter at NMD (Nors Medisinal Depot) overtok leveranse til 72 . Vårt hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og . Bestill din resept eller handle i vår nettbutikk og få varene levert hjem eller i apotek.


Vi gjør vårt ytterste for å hjelpe deg og svarer så fort vi kan. Her kan du finne alle gjeldende kundeaviser online, søke etter tilbud og sammenligne priser. With our pharmacy brand APOTEK , we have established the leading pharmacy chain in Norway. From the far north to the Baltic Sea, we successfully ensure . Kjøp raskt og trygt fra vårt.


Få varene tilsendt eller hent i et Boots apotek. For drøyt et år siden kunne AKAs leietakere i Ingeniør Rybergsgate på Åssiden i Drammen feire en . I tillegg til å være et lyst og trivelig sentrumsapotek gjør vi vårt . Vi er en hyggelig gjeng med bred kompetanse og engasjement.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg