mandag 1. april 2019

Hjemmelaget vaskemiddel klær

Her skal vi forklare deg hvordan du selv kan lage et økologisk vaskemiddel. Du må huske at vaskemidlene vi bruker etterlater klærne våre fulle av giftstoffer. Les også: Lær å lage hjemmelaget , resirkulert flytende vaskemiddel. Se hvor lett det er å lage kjemikaliefrie vaskemidler ! Vanlige vaskemidler er fulle av advarsler. Hjemmelaget klesvaskemiddel.


Klikk her for å finne ut hvordan du lager naturlig vaskemiddel hjemme - og hvordan du bruker dem effektivt. Heimelaga vaskemiddel til kle er overraskande effektivt. Den er i tillegg dryg i bruk og mykje rimelegare en noko du får kjøpt i butikken.


I tillegg kan du sjølv velje . Jeg har testet ut mye forskjellig når det gjelder vaskemidler til hus og hjem, ikke minst når det gjelder klesvaskemiddel. Ikke alt funker like bra, men nå har jeg . Siden klesvaskemiddelet mitt gikk i bosset så måtte jeg altså finne en ny måte å vaske klær på. Og etter en del surfing på nettet har jeg snublet . Men med disse enkle tipsene kan du. Du kan også fjerne flekker fra klær med eddik, på denne måten. Krystallsoda er også en god ingrediens i hjemmelaget vaskemiddel til klær.


Konsentrert vaskepulver til klesvask 8gram. Hvis du leter etter måter å strekke på husholdningsbudsjettet, administrere plass, og redusere forbruksavfall, hjemmelagde vaskemiddel er et flott sted å starte. HJEMMELAGET : En tom sprayflaske med eddik og vann kan bli din beste. For å fjerne røyklukt fra klær kan du fylle badekaret eller en stor balje . Hvordan forberede hjemmelaget vaskemiddel.


Vi vasker klær langt oftere i dag enn vi gjorde for år siden. Svanemerket stiller strenge krav til innholdsstoffer i vaskemidler , bortsett fra at . Vaskenøtter fungerer som et naturlig vaskemiddel. Nei, det er ikke snacks.


Nøttene som vasker klærne dine rene. Jeg har nå fått opp øynene for Grønne vaskemidler som jeg lager selv! Dette sprayer vi utover alle husets overflater, vasker klærne våre me. Når klærne vaskes blir mikroplast fra tøyet og kjemikalier fra vaskemidlene skylt ut i avløpet.


Benytt Svane- og NAAF-merket vaskemiddel , som garanterer for begrenset. Her bruker jeg hjemmelaget såpe til klesvasken. Vask klær med vaskemiddel som lukter godt.


Det vil spre seg i hele huset. Flere merker har vaskemiddel med duft også til sensitiv hud. Dinside har tidligere testet mange ulike vaskeråd og vaskemidler for. Et vaskemiddel som også gir fint resultat er rett og slett sitron.


Eg har også prøvd et forslag eg leste om , biospray berekna på flekkfjerning av klær. Det er ikke vanskelig heller! Vi omgir oss med utrolig mange giftstoffer, overalt. Det finnes en rekke veganske vaskemidler på det norske markedet i dag,.


Dette er ikke et hjemmelaget produkt, men det er likevel verdt å tipse om:. Hvis du har brent fast mat i en kasserolle eller ildfast form, hell i vaskepulver for klær med vann og la det stå noen timer. Hold skapdøren åpen og la interiøret tørke før du setter dine klær og andre. Kjør maskinen gjennom en hel syklus tom og uten vaskemiddel.


I vaskemidler for tekstiler brukes gjerne enzymer som har evne til å spalte ulike spesifikke komponenter i tillegg til tensidene. Hvis du er lei av ødelegge de hvite klærne dine, bør du lese dette. Alternativt kan du klippe opp gamle håndklær og tekstiler som du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg