fredag 19. april 2019

Vaskesymboler

Se full oversikt over alle vaskesymbolene du finner på klær og tekstiler. Så er du ikke i tvil, og får alt du skal vaske på stell. De som vet best hvordan vi skal ta vare på dem merker klærne med vaskesymboler. Vaskesymbolene skal fortelle oss hvordan vi skal vaske. Alle klær har en lovpålagt vaskelapp med en haug av symboler som skal hjelpe deg å vaske riktig.


Dette er symbolene man altså skal kunne. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Her finner du en oversikt over de vanligste vaskesymbolene , og hva de betyr.


Vasker du klærne dine riktig varer de lengre, og det er bra for miljøet! Det er mange symboler å huske på. Test kunnskapene dine om vaskesymbolene og lær noe på veien.


Disse inngår i pakken:. Bilde av Laundry today. Velg mellom hvitt og farget! For å ta godt vare på klærne dine, er det veldig viktig at du overholder vaskesymbolene som står på de enkelte plaggene. Men det er ikke alltid like lett å huske . Du kjenner det helt sikkert - Hva er det nå akkurat det vaskesymbol betyr?


Og hva betyr pokker var . Tallet i symbolet (f.eks. 40) betyr at plagget kan vaskes på maks 40°C. Fyll trommelen med så mye tøy at du kan snu en hånd. Del tøjet op i hvidt og farvet. Vask nyt tøj separat de første par gange.


Brug et vaskemiddel af god kvalitet. Vaskelappene med anvisninger på er designet for merking av klær, slik at kundene kan ta vare på produktene sine. Vinnerene av vaskesymboler ble: - Carina Grøgård Roen - Jeanett Austad- Strøm - Hilde. Jeg finner ikke igjen brukerhåndboka på noe forståelig språk til min nye Hoover vaskemaskin.


Skulle ha tatt en vask nå med blandet bommull . Nyhetsartikler som inneholder ordet eller ordene vaskesymbolene. Hvis du har kjøpt klær hos Zizzi med vaskesymboler som ikke er beskrevet her, er du velkommen til å kontakte oss. Symboler som angir hvordan man vasker et tekstil. Oversikt over vaskesymboler med foklaring Normalvask grader. Skånsom vask grader.


Torketromles ved lavvarme - mat 50. Tørketromles ved hay varme - max. Samvirke har en forklaring på, hvad de forskellige vaskesymboler , der kan . Mann , dame , Handicap. En vaskelapp er en type lapp med vaskeanvisninger. Man finner vaskelapper i nakken på t-skjorter og gensere, men også på baksiden av bukser.


Se vores guide til vaskesymboler. Undgå at ødelægge dit tøj ved at følge anvisningerne for vaskesymbolerne. Når du vasker dit tøj er det vigtigt, at du kender vaskesymbolerne.


Få en hurtig forklaring hos Norling Bo. Guide til vaskesymboler. Og en viktig ting ingen noen gang lærer seg i noen land jeg har vært i: Vaskepulveret skal i det største avlukket, der det ofte står 2. Det lille avlukket er til.


Juna damask duge, duge, sengetøj, lagner håndklæder mm. Fri fragt og gratis retur. Ull med Woolmark-merket og som er merket for vask i maskin, og tekstiler av silke (oppbevar vaskeetiketten!), lin, ull og viskose som er merket for håndvask. FØR VASK Lukk alle knapper, glidelåser, spenner og borrelås.


Fjern avtakbare deler, for eksempel syntetisk pels og belte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg