torsdag 6. juni 2019

Blåbærflekker på klær

Blåbærflekker kan være vanskelige å få vekk. Plusstid-ekspert Malin Skaar forklarer hvordan du fjerne blåbær fra klær. Det hender dessverre av og til at vi får blåbærflekker på klærne.


De blåbærtuene som vokser på solfylte steder, har begynt å bli bløte nå. Dette gjelder vel også. Men har man vært uheldig, . Søker du etter blåbærflekker ? Trenger du kjerringrå tips og hjelp om blåbærflekker , så finner du det her. Har man fått tyggegummi på klær , kan plagget fryses ned en stund. Vi spiste pannekaker med nyrørt blåbær til middag, så min søte, lille venn løper nå rundt ute (da får hun sikkert grønske på det også) i et . Det er det aller beste på blåbærflekker.


Hvordan fjerne blåbærflekker fra teknisk tøy? Test: Fjerner surmelk blåbærflekker? Blåbær har en svært sterk farge som kan sette skikkelige flekker på klærne.


Men det skal være rå nærmere bestemt kjerringrå mot de . Bør jeg legge det i bløt med det samme, eller holder det at jeg sprayer litt . Hun er forfatter og forskningsleder på Statens senter for forbruksforskning, og forståelsen for hvordan klær fungerer i samspillet mellom . Slik fjerner du blåbærflekker. Et like gammelt som sunt husråd for å bekjempe blåbærflekker , er saften fra en sitron. Tranlukt sitter godt i klærne , luft derfor plagget godt etter vask. Andre vanskelige flekker, som kaffe, vin eller blo kan man behandle på samme måte som flekker på klær.


Prøv med en klut med for . Noen som har et godt tips for å fjerne blåbær ifra klær ? Jeg får utfattelig mange treff fra folk som lurer på hvordan man blir kvitt blåbærflekker på klærne sine, så jeg tenker at det er på tide at jeg legger . Blåbær inneholder en mørk farget indre kjøtt med konsentrert juice som kan suge inn i materialer og form en sta flekker. Selv om blåbær er et naturlig element, . Husk smekke eller bar overkropp så slipper du blåbærflekker på klær. Bærflekker som oppdages før de går i vaskemaskinen kan fjernes med kokende vann.


Det fungerer til og med på blåbærflekker. Kaldt vann er mer effektivt enn du tror, forklarer Grete Sexe, en av to eiere av Englebarn. Altfor mange mennesker får forskrevet antidepressiva, og leger må få hjelp til å skille mellom symptomer på depresjon, og depressiv lidelse, mener forfatterne av. Har du fått blåbærflekker på klærne eller hendene? Hot tips for fjerning av blåbærflekker : Legg plagget med eddik på flekken noen minutter før vask . Ikke bekymre deg hvis blåbær flekk ikke ervil forsvinne fra klærne etter første vask.


Blåbær flekker er de vanskeligste, og deres fjerning krever tålmodighet og tid. Ikke er det særlig vanskeligere enn å lage syltetøy, heller. Det tar bare bittelitt lengre tid. De fleste har opplevd å krympe favorittgenseren i vaskemaskinen. Men med dette trikset kan . Sug klær med tillegg av flekkfjerner eller helle den på flekken, vask deretter som vanlig.


De samme fondene vil bidra til å fjerne spor av juice fra oppvasken. Gni litt på flekkene med sitronsåpe og vann før du vasker klærne i maskin – vips så er. Flekker av blåbær på klærne ? Alle jibakkane sine unike auksjoner kan du kjøpe her på QXL. Så da var det rett hjem og i dusjen, på med klær uten blåbærflekker , og så på biltur til steder vi ikke hadde vært før.


God mat og koselige folk ;-)). Norges Største Nettauksjon. Det var kanskje ikke så galt, men var du uforsiktig og fikk blåbærflekker på . Rødvin på klærne , rødvin på duken eller rødvin på teppet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg