tirsdag 11. juni 2019

Vaske toalett med eddik

Hvis du har svært god ti kan også vaske nedi toalettet med eddik. Da heller du litt eddik i doen og lar det virke i et par–tre timer før du trekker opp. Feil bruk av rengjøringsmidler når du vasker toalettet , kan føre til at det. Ved hjelp av eddik kan badet ditt nå bli skinnende rent, med relativt lite slit. For de fleste er det kanskje nytt at eddik kan brukes til dette formålet, men mannen i . Eddik er et supert rengjøringsmiddel - men for all del ikke bruk det når disse skal vaskes.


Bland deler oppvaskmiddel og del klar eddik. La stå i noen minutter før du skyller av. Hell kopper klar eddik. Begynn å sprute vaskemiddel i toalettet , deretter kan man vaske det. Eddik kan brukes på brune render eller merker fra vannet, alternativt . Flekker og misfarging i toalettet fjerner du ved å spraye eddik på - la . Det er ikke noe å legge skjul på at det å vaske toalettet er tidkrevende, og derfor.


Trikset som fanger mest oppmerksomhet er det som dreier seg om vasking av toalettet. Der bruker han eddik i tanken før han sprayer skåla med eddik. Bli en proff på vask av toalett med disse tipsene. Prøv å legge en halv kopp eddik i toalettskålen og la den virke i minutter, før du børster og skyller ned igjen . Liker du ikke å vaske toalettet ? Det kan gjøres kjapt på kun tre minutter!


Les også : smarte vasketips der du bruker eddikk. Denne smarte videoen viser deg . Her er hvordan våre servicemedarbeidere blir opplært til å vaske toaletter hjemme hos . Vi elsker når vi finner smarte triks som gjør livet enklere, og i denne videoen får vi se hele skikkelig smarte triks for det vi liker minst: å gjøre . Slik vasker du doen med natron. Vi viser deg hvordan du rengjør med eddik , sitron og vodka. Hva er vel kjedeligere enn å vaske toalettet ? Bløtlegg tekstilet i eddikessens i 10–minutter før det vaskes første. Med dette smarte trikset . Tipseren Akidiri fremhever eddik som et genialt sparetips, gjerne i. VASK TOALETTET Toalettet sin beste venn?


Det er naturlig, dreper bakterier, mugg og får alt av skitt til å forsvinne. Ringer i toalettskålen og kalkbelegg på dusjvegger fjernes med et surt. For eksempel kan du vaske dusjveggene eller dusjhodet med eddik. Kjøleskapet er enklere å vaske enn du tror: fyll vaskekummen og legg hyller i bløt og vask.


Toalett og vask er for eksempel viktigere å vaske enn vegg og tak, sier han. Blant annet skal en blanding av natron og eddik være perfekt for å rense sluk og. I videoen nedenfor får du smarte triks til noe av det de fleste av oss gjerne kunne vært foruten, nemlig å vaske badet. Det viser seg at mange vanlige . Hvor ofte bør man gjøre rent og hvor er det viktigst å vaske ? Front på skap, skaphåndtak, dørhåndtak, fjernkontroller, knappen på toalettet , oppå kjøkkenskap.


Eddik virker som syre og vil ødelegge sementen i fugemassen. Skulle du ha svært god ti kan du også vaske nedi toalettet med eddik. Her er et triks som gjør den kjedelige oppgaven å vaske toalettet mye enklere – og alt du behøver er litt eddik.


Spe ut i henhold til bruksanvisningen, og ha væsken i toalettskålen. Det er også grunnen til at kjerringrådene med å bruke eddik eller sitron virker. For offentlige toaletter og bad er rådet å veksle mellom basisk og . Eddik , natron (bakepulver) og sitron kan brukes effektivt til rengjøring. Utvannet hvit eddik kan også få vinduene . Bruk naturlige vaskemidler. Det er en gul eller brun farge som ikke forsvinner ved vanlig vask , som simpelthen ser ut.


Vask over servant, speil, toalett og gulv før besøket. Et triks her er å bruke eddik som rengjøringsmiddel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg