mandag 18. april 2016

Flekkfjerning klær

Smarte tips til hvordan du fjerner flekker fra klærne. Foto: Illustrasjonsfoto: Crestocl. Det er viktig å forsikre seg om at stoffet tåler behandlingen som . Flekker og flekkfjerning kunne det vel ha blitt skrevet en hel bok om, men her er et kjerringråd som er til hjelp mot flekker av blekk på klær og andre tekstiler. Om du har fått fettflekker på duken eller klærne , kan du prøve å finne fram.


Svetteflekker som setter seg i klærne er utrolig irriterende, særlig . Dette er et kjent problem for de fleste: Kaffe-, te- eller rødvinsglasset som velter over teppet. Ungene som sitter og fargelegger på gulvet, . At mange syns det er vanskelig å få bort flekker fra klærne , kan. Alle klær som selges i Norge, skal være merket med.


Ingrun Grimstad Klepp har skrevet i Det store norske leksikon om nettopp flekkfjerning. Sølt på klærne og på jakt etter gode tips for å få fjernet flekken? Få gode råd ved å angi hva du har sølt eller hva du har sølt på. Jeg har jeg gjort den ultimate flekkfjerningstesten ved å glemme en skitten ullbody i en pose til neste . Flekkfjerning må til i alle småbarnshjem. På klær : forsvinner som regel med lunkent vann og enzymbaserte . Denne Vanish-artikkelen tar for seg ulike typer dongeri, slik som rådongeri, vasket og stretch, og også generell flekkkfjerning for dongeri.


Disse gir viktige opplysninger også i forhold til flekkfjerning. Med disse enkle vaskerådene kan du ta godt vare på plaggene dine og bruke dem lenge. Ull som har krympet eller blitt spist av møll. SIDE2:) Nå på sommeren er det fort gjort å skitne til klærne med både. Det første du skal huske på når det gjelder flekkfjerning , er at flekkene . Slik fjerner du skismøring fra klær.


Flekker på klærne fra skismøring og klister kan være en utfordring. Vi er en gjeng glade jenter – ambientene – som elsker klær , sko og accessorier med det lille ekstra Og ingenting er bedre enn når vi finner det lille ekstra som. I dag er det mange mennesker som søker etter økologiske alternativer når de skal vaske klær og fjerne flekker. Fjern flekker enkelt med . Tranlukt sitter godt i klærne , luft derfor plagget godt etter vask.


Her får du flere kjerringråd om flekkfjerning. Spesielt flekker av pastasaus,. Bruk flekkfjerning , vaskemiddel, vaskesåpe eller vanlig såpe. Legg en ren hvit fille som underlag rett under flekken og bank inn . Hvis du bruker sminke daglig er det like sannsynlig at du vil få foundation på klærne som at en Kardashian legger ut en selfie den dagen.


Mange plagg og tekstiler blir liggende lagt bak i skapet på grunn av stygge flekker, men de er ikke så vanskelige å fjerne som du kanskje skulle tro. Prøv med eddik, det tar i alle fall blåbærsaft og løvetannsaft på klær. Som småbarnsmor opplever jeg stadig at jeg må vaske klær med masse flekker. Stadig vekk er flekkene fortsatt der når . Hvem har vel ikke sølt maling på klær , som egentlig ikke er maleklær?


Fort gjort, vet mange av oss. Men ifølge Informasjonskontoret for farge . Noen flekker er mer krevende enn andre. Hvordan kan man fjerne tranflekker fra klær og møbler?


Test ut våre ekspertknep her - les mer på mollers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg