tirsdag 12. april 2016

Solkrem flekker på hvite klær

Hvordan blir jeg kvitt solkremflekker på klær ? Ofte blir det gule flekker på hvite klær. Tar jo ikke av klærne for å smøre på mer solkrem. Tøyet til gullet blir så gult av solkremen. Flekker på klær i vaskemaskin? Flere resultater fra forum.


Om du har fått fettflekker på duken eller klærne , kan du prøve å finne. Men når det gjelder vask, er kombinasjonen av hvite og fargede klær ikke fullt så enkelt. Klærne går av og badetøyet på, og lukten av solkrem bringer frem varme. Hvis jeg ikke klarer å få bort flekkene så må jeg kaste klærne.


Hvitt tøy ble ROSA i klorvannet? Ny tjeneste viser hvordan du fjerner flekker på ulike typer tøy. Lilleborg skal hjelpe deg å få has på flekken , uten at klærne lider. Er du lei av at det hvite tøyet ditt ikke er hvitt lenger? At lang tids bruk, flekker eller vaskemaskinen har gjort de fine hvite klærne gule eller . Jeg har måttet kaste flere hvite klær p. Fant til slutt ut at det er solkrem som gjør dette, og flekkene kommer først til syne etter . Fjerne solkrem - Hus og hage innlegg 24.


Solkrem som ikke smitter av? Hva skjedde, gul etter vask? Klær , sko og mote innlegg 24. Hvitvask - Hus og hage innlegg 16.


Stoffer som ikke tåler bleking så godt er vanskelig, så hvit bomull er for. Det viktigste når en skal fjerne flekker på klærne , er å gjøre det fort. Gjør ditt beste for å fjerne solkrem flekken med en papirhåndkle og varmt vann.


Det er viktig å sørge for at du ikke gni solkremen inn i klær. I stedet, vil du ønsker. Den fet natur solkrem kan forlate en skjemmende flekker på klærne. Hell nok hvit eddik i bøtte eller vasken å fullstendig dekke solkremen flekken. Strandhåndklær , hvite klær , lyse bomullskjoler, badetøy og tøysko er alle ting som.


Dersom strandhåndklærne ikke er blitt tilskitnet av mat, solkrem eller annet . Har du fått gule flekker under armene på den hvite skjorta, bunadsskjorta eller andre plagg, som ikke går av i vask? Her er tipsene til hva du bør gjøre. Sølt på klærne og på jakt etter gode tips for å få fjernet flekken ? Få gode råd ved å angi hva du har sølt eller hva du har sølt på.


Heger du klærne rett i skapet, blir flekkfjerningen vanskeligere. Hvit eddik er en svært effektiv all-around renere, og det kan være i stand til å effektivt fjerne solkrem flekker uten å skade klærne. Bare bland om en kopp hvit. Opplever du at deodoranten gir flekker på klærne ? For hvite t-skjorter kan du bruke det naturlige blekemiddelet Puer til å fjerne gule flekker.


UTEN EN FLEKK : Sola vil trolig ikke titte frem på nasjonaldagen, men la skjorten skinne istedenfor. Følg ham for enkle og nyttige tips om mote og livsstil. På hvite klær bruker jeg den hvite boksen, andre så bruker jeg den rosa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg