torsdag 26. mai 2016

Lakkbar

Har du interesse for negler? Neste kursrekke har oppstart 3. Bli negledesigner på fire uker! UNN DEG LITT LUKSUS I EN TRAVEL HVERDAG. Ta deg tid til litt personlig pleie i en hektisk hverdag. På kun minutter får du velstelte og lekre . Vi har alt for den travle mann og kvinne.


Vi gjør tid til personlig pleie i en hektisk hverdag mulig. I am writing my experience as a hudpleie, and. De er raske rimelige og du trenger ingen timebestilling.


Vi gjør det mulig med tid til personlig pleie i en hektisk hverdag, for både han og henne. Piece of Cake her på Oppsal Senter. Velkommen til LAKKBAR ! Manikyr og pedikyr for deg på farten! Rask og enkel timebestilling - velg blant over 5frisør- og velværesalonger.


Vi tilbyr over 2trendfarger, og et bredt spekter av det siste på moten innen . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Lakkbar er en kjede med salonger. Konseptet lakkbar har allerede etablert seg på ti av de største butikksentrene i Oslo-området, men nå kommer ekspress-tilbudet også til . Gå videre til søknadsskjema. Vi ser at du bruker AdBlock.


Jobben består av lett manikyr . See what people are saying and join the conversation. Dine tilbakemeldinger er viktige! Eller kanskje du bare vil lære deg profesjonell manikyr? I en nedlagt fiskebutikk med sluk i gulvet åpnet . Møt våren med nylakkerte negler. Vis stillinginfo Søk på stillingen.


Hurtig, billig og tilgjengelig er stikkord for satsningen. Finn telefonnummer, adresse og mer kontaktinformasjon. Tag: escape by lakkbar. Mediekit Influencer Marketing. This site uses cookies to.


We love colors, hver dag! Og siden det har vi utdannet mange deltakere som i dag jobber med negler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg