mandag 26. september 2016

Fjerne sjokolade fra sofa

Her er rådene til hvordan du får bukt med de vanskelige flekkene på sofaen og. Fjerner flekker av blod (bruk kaldt vann), egg, melk, sjokolade , ketchup og vin. Farris iblandet oppvaskmiddel hevdes å være et godt flekkfjerningsmiddel til sofaen. Noen som har et godt tips mot dette? Vi spiste sjokolade i går, og jeg oppdager nå at det har smeltet en bit ned i sofan.


Hvordan kan jeg fjerne. Sjokolade på klær – For farget tøy. Vanish introduserer en revolusjon innen flekkfjerning, den er så effektiv at den fjerner enkelte flekker på kun sekunder. Enten du søler den på teppet, i sofaen eller på benkeplata i tre. Ved inntak av sjokolade mens du slapper . Jeg har kjøpt meg en hvit, nydelig sofa fra IKEA (Karlstad).


Nå har jeg klart å søle sjokolade på den ene puta. Lys sofa fra Skeidar innlegg 25. Hun menset i sofaen min - Vennskap og sosiale. Flere resultater fra forum. Slik fjerner du sjokolade flekker på klær, teppe og møbeltrekk.


Is på bunaden, ketchup på sofaen , rødvin på parketten. Anbefaler også at du impregnerer sofaen etterpå, slik at dersom uhellet skulle være ute igjen vil det ikke være så vanskelig å fjerne flekken, . Vil du være sikker på å få bort flekkene på ullklærne, gjelder det å handle raskt! Når spiser sjokolade mens du slapper . Skrap opp noen solide biter av sjokolade med en sløv kniv. Mange typer flekker lar seg enkelt fjerne fra ullplagg.


You kan gjøre det samme på sofaen. Det er det samme som biologisk rensing. Nemlig hvordan man fjerner de mest vanlige flekkene når uhellet skulle.


Legg tunge bøker eller plassèr husets sofa -gris oppå mens han ser TV;P hehe…. Flekkfjerning: Når uhellet er ute, er det viktig å fjerne sølet eller flekken så raskt som mulig. Bruk varetrekk, pledd og sofaputer , er en god hjelp for å forebygge skader. Disse tøyvaskemidlene tar bort flekker som egg, melk, sjokolade , ketchup og . VRIENE FLEKKER: Av og til må du rett og slett fjerne flekkene før du hiver plagget i vaskemaskinen.


Les alt om hvordan du kan fjerne rødvin med HOFF Potetmel. Hvem har vel ikke opplevd å være så uheldig og søle rødvin på den splitter nye sofaen. Rens med perkloretylen eller bruk et ensymbasert flekkfjerningsmiddel på en ren klut. Fikser vel biffen den tenker jeg.


Så kan du ta resten av bilen samtidig, og sofaen og teppene og. Dette handler blant annet om sofaen. Søler du sjokolade , kaffe eller andre ting som setter farge, er det logisk å tenke at dampen vil ta seg av flekkene. Sterk flekkfjerningsspray for tekstiler.


Løser opp smuss og flekker på tepper, møbler og bilseter. Fjerner selv de verste flekkene etter rødvin, kaffe, sjokolade etc. Her er noen råd til hvordan fjerne vanskelige flekker fra teppet og hvordan du skal rengjøre det best for å forlenge teppets levetid.


Hvis det er flytende, fjerne den hvite sanitære papir eller skje. Flekker på teppet kan du forsøke å fjerne med Nylonvask utblandet i vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg