fredag 23. september 2016

Vaske fuger med klorin

VASKE FUGER : Med jevnlig renhold kan du hindre at fugene mellom flisene blir. Hvis du ikke er flink til å vaske mellom flisene på badet kan det fort bli mugg eller. Ifølge rapporten kan ikke desinfeksjonsmidler (for eksempel Klorin ) brukes for å . Vi vil gjerne dele noen av de beste triksene for å vaske fuger. Tynn ut klor i det varme vannet og påfør det på flisene med en svamp eller . Vask fugene med en elektrisk tannbørste. Har fugene mellom flisene dine begynt å se litt misfarget ut?


Da trenger du en elektrisk tannbørste . Det er grønnsåpe, Zalo, salmiakk, klorin. Fugene bør derfor vaskes jevnlig for å unngå misfarging. Pass på at du ikke blander Klorin og Salmiakk sammen. Et kjerringråd er å dyppe en bomullspinne eller en tannbørste i hvitvinseddikk.


Varmt vann og klorin er et annet tips. Fliser er enklere å få rent. Klorin er et desinfeksjons- og blekemiddel som med fordel kan brukes på både badet og.


Blant dl klorin med liter vann og vask over områdene med svartmugg. Men med disse tipsene får du fort hvite fuger igjen. Så jeg kjøpte et spesialvaskemiddel for fuger i en rørleggerbutikk. Kan nok være jeg prøver med klorin først også, hvis jeg ikke rekker Comfort. Supereffektivt vaskemiddel innlegg 14.


Hvordan vaske fugene mellom flisene på badegulvet? Stygge fuger innlegg 21. Flere resultater fra forum. Tror du Klorin bare kan brukes en gang i blant?


Klorin kan nemlig brukes som desinfeksjons- og blekemiddel på ba kjøkken og hvitt tekstil. Man bør vaske fugen en gang i uken, når man vasker badet. Klorin dreper bakterier, og er et enkelt tiltak for å hindre vekst på fugene. Dusjveggen ser nå ikke ut, og jeg greier ikke å vaske den ren. Bruker du først salmiakk må du skylle veldig godt før du bruker klorin.


Raskere og rimeligere vask av badet. Likevel bør du være klar over at du må holde klorin og salmiakk unna hverandre. Den kan blant annet brukes til å få bort skitt rundt kraner, sluk og ikke minst til å rengjøre fugene.


Beste middel til å vaske dusjen. Wc-rensen er definitivt best. Men du må godta at det vil lukte litt klor etterpå. Det setter seg ofte ting i dusjhodet, skru det av, putt litt klor i en bøtte med vann og. VASKE BAD: Eddik er effektivt for å gjerne smuss i fugene.


Noen ganger er det bare skitt som har samlet seg, og en rask vask. Mangler: klorin Skitne fuger på badet? Og dere,- dere er vel enig at å vaske fuger , ja det er jaggu det aller kjedeligste i hele verden.


Man må faktisk ned på kne å skrubbe, og har du . Toaletter bør vaskes med klor eller annet vaskemiddel egnet for desinfisering. Spesielt utsatte områder for bakterievekst på badet er fuger , dusj – og. Gardiner og dusjforheng kan du godt vaske i vaskemaskinen og.


Du kan også gjerne bruke en gammel tannbørste til å rengjøre fuger og. Bruk sure produkter med hydrogenperoxid fremfor produkter inneholdende klor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg