torsdag 1. september 2016

Vekstlys chili

Få tenker kanskje på at chili og paprika er flerårige planter, dvs. Chili er i dag verdens mest utbredte krydderplante, og to tredeler av. I denne artikkelen kan du lese litt om vekstlys og hvorledes plantene responderer. For planter med lang blomstringsfase som tomater og chili.


Både tomater og chili trenger som nevnt mye lys. Derfor trenger du ekstra vekstlys de første ukene, helst helt til du kan flytte plantene ut. Den norske sommeren er kort, og mange sommerblomster og grønnsakplanter trenger derfor forkultivering innendørs for å rekke å blomstre i . Chili er en populær spansk pepper som ofte brukes i matlaging over store deler av verden. Man kan bruke chili som en smakstilsetter for å gi matretter en . På kontorene til Hageselskapet var det tomme postkasser og binders som ble løsningen for oppheng av vekstlys. Chilli og paprika trives på . Første frø ut i kjøkkenhagesesongen er chilli ! Sår man ekstra tidlig, må man passe på å ha vekstlys og rett temperatur.


En enkel setup for deg som vil ha en rask løsning på plass. Denne går i Esokkel og er fin til overvintring av planter, eller en . Kjøp gjerne inn et vekstlys så plantene får nok lys. Disse basilikumplantene ble dyrka i vinduskarmen i januar. Planta lengst til venstre har stått under vekstlys , planta i midten har stått under en . Norsk chili og Norske ingredienser, dyrket på Økologisk vis!


Lampen har ett full spektrum lys frekvens, men skinner ikke lilla som mange vekstlys gjør. Vilma er en lav sort og vokser under vekstlys i vinduskarmen hos oss. Spagetti er en ekstremt lang og tynn chili , som er perfekt å tørke i dekorative.


Ved dyrking under vinterhalvåret kreves som regel noen form av vekstlys. I tillegg til varme trenger plantene også lys under forkultiveringen, og vi anbefaler derfor å bruke plante- eller vekstlys. Jeg anbefaler alle å starte med å dyrke kun en type urte, eller en type chili for deretter seinere. Systemet er nå aktivt, vekstlys og pumpe starter automatisk. I år har jeg nemlig utvidet produksjonen med en hylle med vekstlys ,. Jeg bestemmer meg for å prøve rød basilikum, sitronmelisse og chili.


LED- vekstlys som gir plantene . Våre chilifrø er økologiske og norskproduserte. Her finner du et utvalg chilifrø fra sterk til forferdelig sterk i alle farger og fasonger. Frøene merket ISO er dyrket . Bla deg nedover denne siden og få en god oversikt over det utvalget vi har innenfor kategorien vekstlys.


Dette innebærer LED vekstrør med armatur i tillegg til alt . Kjøkkendyrkeren med vekstlys og selvvanning -liten hvit. Den tidligste chili vi har dyrket utendørs og i drivhus. Forkultivering av planter innendørs strider mot naturen. De vekstene du jobber med nå har egentlig ingenting i det kalde nord å gjøre i det hele tatt. Søk etter chili focus 300ml returnerte treff.


Fullspektrum LED vekstlys fra SGROW. Perfekt for tørking av chili , sopp, urter og mye mer. Men skal ein så den frå frø, trengst det både tolmod og vekstlys , for det . Chiliplante(fishpepper) i et hydroponisksystem under en 35W vekstlys i led. Det er rundt chili på på denne planten, og vi har flere chilliplanter.


Dyrket chili og pastinakk selv i en kasse. Jeg har dessverre ikke plass til den lengre. Den er litt spesiell så det er få av den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg