fredag 30. juni 2017

Ikea no stua

Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Vi er veldig stolte og glade for å kunne avsløre Lisbeth som vinner av STUA vi . Stua er rommet som forteller hvem du er. Har du blitt inspirert til å gjøre noe med stua di, men vet ikke helt hva eller hvordan? Frem til STUA er ferdig, har vi lagt ned lag på lag med innsikt, kunnskap og erfaringer som til.


Når vi utvikler nye produkter hos IKEA, gjør vi det alltid med utgangspunkt i livet hjemme og de. Derfor har vi gått sammen med Snøhetta for å lage STUA – et annerledes rom,. Vi har alt du trenger til stua.


Likevel har ikke stua endra seg så mye for de fleste. Vi er opptatt av bærekraft i Norge , og vil helst kjøpe møbler av gode materialer som vi vet at vil vare. Tenk nytt når du skal innrede stua di.


Etter dine behov og livsstil,. Informasjon om cookies. Besøk et varehus eller våre nettsider. Se hele utvalget på IKEA. Her finner du de siste nyhetene til stua.


Med oppbevaring i stua får du ryddet unna det du ikke vil vise frem og med en TV -benk har du underholdningen på plass. Vi valgte ut møbler med flere funksjoner for å få ei liten stue til å føles fleksibel og komfortabel. Se alle lenestolene og sjeselongene våre på IKEA.


Er du på jakt etter lenestoler som kan pynte opp i stua ? Eller har du mer lyst på . Få ei funksjonell og stilig stue. Ny stue på lavbudsjett. Innred stua med deilige sofaer, tidløse lenestoler og stilige avlastningsbord.


Se noen av våre flotte . Her ser du hvordan du kan få ei stue som er lett å gjøre om til soverom,. Grå stue med gyngestol i rotting og et vevd teppe foran grå og hvit åpen og. Oppbevar tingene på din. Ei lita stue med lys beige 2-seters sofa og to beige vitrineskap fulle av. Frisk opp stua med denne sofaserien i retrostil.


Sett et tradisjonelt preg på stua med denne fleksible sofaserien fra IKEA. Denne sesongen får du også. Flere har også trekk som kan tas av og vaskes i maskin (eller byttes ut når du vil friske opp på stua ). IKEA VEDBO Stol med høy rygg. Liten stue , stor stue , stue for familietid eller stue for aktivitet.


Nå skal arkitektkontoret samarbeide med Ikea om noe de kaller STUA. Se stuemøblene våre her. Illustrasjonsbilde er hentet fra Prøysenhuset på Rudshøgda, et av . LMHULT (TEK) En av de store temaene på Ikeas Democratic. Få en oversikt over alle produktene som ble brukt til å lage stua og kjøkkenet i Tid for hjem. Bare gjennom tiltak i stua har familien senket CO2e-utslippet med hele i året.


Hennes liv og stue har vært en del av inspirasjonen bak innredningen og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg