fredag 16. juni 2017

Plastfat med lokk

Formblåst i ett stykke. Blå plastfat i slagfast plast. Tette fat med svart lokk og klemring. Leveres komplett med lokk , . Lokk 2APET Ø355x52mm.


Sterk firkantet plasttønne med tett lokk med klemring. Alle bilder i nettbutikken er illustrasjonsbilder. Det er berre forhandlarar i Norge som kan logge inn og bestille varer via nettbutikken. Selger et plastfat , tidligere blitt brukt som flyteelement for flåte.


Rund plasttrommel med en to-delt lokk med en tetningsring . LOKK TIL PLASTTØNNE 1L SVART. Stabelbare plasttønner (med lokk – se tilbehør). Liter STÅLFAT 2Liter PLASTFAT BLEKKSPANN liter uten lokk.


Er på jakt etter mini plastfat , har sette dette flere plasser i landet men husker. HDPE, blå, med PE- lokk og galvanisert klemringVWR har tønner, fat og dunker for oppbevaring av kjemikalier. Funksjoner og egenskaper inkluderer luftett, . FellesKjøpet selger blå plastdunker på liter, med lokk , kanskje de kan være aktuelle?


Robust tønne med håndtak. Produsert av resirkulert materiale. Staples Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Distribusjonen skjer fra . Ståltrakt med selvlukkende lokk. Trakt med lokk i plast til IBC.


Er det nokon der ute som veit om ein forhandler som har dette? Plastfat med eller uten klemring. Noen som vet hvor en får tak plastfat på ca 2liter? Oppsamling i stål- eller plastfat med lokk.


Til hovedmeny Til innhold. Fat byttes og transporteres med ADR skapbil. Kvalitetskontroll ved mottaksanlegg.


Mener det er fals på både fat og lokk , som legges mot hverandre, og så . Bestill online i dag få rask levering. Termoboks med lokk til plastfat for smørbrød eller annet. Isolerer godt både på varme og kulde, passer for varme og kalde retter. Octagonal, lokk til serveringsfat, laget av resirkulert rPET. Perfekt til leker, skittentøy eller avfall!


Takket være de lettrullende hjulene er denne fargerike plasttønnen utstyrt med lokk utrolig lett å forflytte. Emo er Norges ledende distributør av forbruksvarer. To stk 2liter og en stk liter, alle blå plast med lokk og metallring for skikkelig lukking om man ønsker det kom på rett over tusenlappen inkl . Bruksområdet er bredt, alt fra transport, lagring, industri.


Sort plastfat med transp. Slike tønner, med lokk og stålbånd til lås selges på europris til en ok pris, tror de . Slagfast plattønne med håndtak. Ta kontakt når varen er på lager.


Firmaleie (ekskl. mva).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg