tirsdag 20. juni 2017

Vask hendene plakat

Skyll hendene under rennende vann. Grip med høyre hånd rundt venstre tommel og gni med roterende bevegelser, og motsatt. Benytt håndkle til å skru av . Tydelige plakater som er enkle å forholde seg til, gjør at færre.


Barna bør lære at alle bør vaske hendene før vi spiser, etter at vi har vært på do og etter at vi har vært ute. Håndvasken bør vare i minst sekunder. Så lenge bør du egentlig vaske hendene.


Morsom og søt wallsticker med teksten Husk å vaske hendene - mamma. Vask baksiden av fingrene. Wallstickeren minner barna dine om at det er viktig å ha hygienen på plass – og . God håndhygiene får du ved å vaske hendene ofte nok og godt nok. Folkehelseinstituttet har en fin plakat som illustrerer god håndvask. SKRUBB: Du må huske flere regler når du vasker hendene hvis du vil.


God rutine for håndvask er å alltid vaske hendene før du spiser, før du lager mat og etter. Her ser du hvordan hendene skal vaskes (klikk for større plakat ):. Barn og voksne rengjør hendene når de kommer til barnehagen. Ansatte og barn må kunne vaske hendene riktig.


For å inspirere barn til å vaske hendene , har vi utviklet appen Ellas. Plakat om riktig håndvask finner du her. Klistremerker til plakat. Bruk så mye hånddesinfeksjon at alle deler av hendene er fuktige i minst 15.


Tork forklarer hvorfor og når barna bør vaske hendene før å. Vi skal vaske hendene med såpe og vann når de er synlig tilsølt eller. Du får i oppgave å lage en PowerPoint-presentasjon eller en plakat om . Bleieskift og dobesøk er situasjoner der muligheten . For at barn skal være flinke til vaske hender er de nødt til å være bevisst på. Flere steder i barnehagen henger plakater med påminnelse om at barn. Barn som tar på de samme lekene og putter hendene i munnen gjør . Støtt den globale håndvaskedagen sammen med Deb og forplikt deg til å vaske hendene.


Verdens Global Handwashing Day ble . Hånddesinfeksjon er et alter-. Inneholder Smittesluse, Stopp, Ingen adgang. I hvilke situasjoner hender skal vaskes med såpe og når man.


PLAKATKAMPANJE : Godt synlige plakater i inngangspartiet minner alle . Riktig håndhygiene forutsetter at hendene er uten ringer og har korte negler uten neglelakk. Innsiden av neglene blir ikke rengjort med vanlig håndvask. I vår nettbutikk finner du illustrerte bøker, plakater , puslespill, magnetfigurer og mye mer. Bilde av Ti detektivtips- plakat (nedlasting ). Gode rutiner for håndvask hindrer smitteoverføring og forebygger infeksjoner.


Det bør legges til rette for håndvask med såpe og vann før måltidene, og etter . Slik vasker du hendene. Det å vaske hendene er det viktigste tiltaket du kan gjøre for å hindre smitte. Bruk de to ressursene du finner lenke til nedenfor.


Håndhygiene - plakat fra fhi. Fargene viser delene av hendene som folk flest hopper over når de ikke benytter korrekt teknikk for vasking av hendene. Offisiell plakat fra NAAF med påskriften: av plages av din . Du kan skrive ut denne ferdige plakaten. To plakater er også tilgjengelige for nedlasting.


Anvend ikke mat etter at holdbarhetstiden er utgått.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg