fredag 15. september 2017

Tepperens skum

Stor boks, mye skum , følelse av at sofaen blir ren. Men den har litt utfordringer å fjerne. Ypperlig til tepperens.


Brukt på en 30år gammel ull . Våtrensmiddel gir teppene et friskt og rent utseende samtidig som det forlenger levetiden. T luktfjerningsteknologi . Pisk ut såpen så det blir så mye skum som mulig. Pass på at du arbeider . Med børste som hjelper til med å løse opp flekker etter både sjokolade og is.


Koch Chemie div blandingsforhold på produkter. I Bilen,blir Ikke Kvitt Lukta - Interiør. Flekker på teppet, bilinteriøret eller sofaen? Maskin med sprayfunksjon som først løser opp smusset og deretter suger opp væsken.


Grundlig fjerning av fett, . Beregnet for, Rengjøring av tepper og andre tekstiler. Antall i forpakningen, stk. Egnet til tepper og løpere, stoppede møbler og bilseter i . Takket være teknologien, man kan rense med tørr eller våt skum.


Har kona de en Rainbow eller Vorwerk så bruk tepperens levert av disse. Tepperenser , rensemaskin. Legg så en god kladd med skum på flekken og børst godt med en . Den tørre skum tepperens metoden streik likheter med tradisjonell teppe sjamponering.


Brukes for fjerning av alle typer skum eks. I gulvvaskemaskiner og oppvaskmaskiner. Renser setetrekk, tepper, stoff, vinyl og lær. Er du usikker på hvordan du skal gå frem, vet tidligere lærer Torgrim Aartun det meste - etter år med møbel- og tepperens som spesialfelt.


Hydromist Lite tepperenser er designet for effektiv rengjøring av tepper og møbler. Bruk av tepperensemaskin kan forårsake mye skum i tanken. Alternativt program for tepperens på små områder:.


Munnstykke til ekstraksjonsmaskiner som sprayer og suger opp skum. Charis-ONE tepperenser. Liqua Steam tepperens L. Rengjør og pleier tepper, gulvtepper og vaskbare møbeltrekk. Den muliggjør vedlikehold og fjerning av fettflekker uten å skade tøyet. Mangler: tepperens PRODUKTSORTIMENT - Ecolab productcatalogue.


Produktet har kraftig . Sjamponeringsmaskiner brukes for å rense tekstiler med fuktig skum. En våtrenser, også kalt tepperenser , brukes til grundig, våt rengjøring av tekstiler . Den er svært praktisk på vertikale flater da skummet henger igjen, uten å renne, til smusset er løst opp fra. Skummet dypvasker tøyet. RENGJØRINGSMIDDEL TEPPERENS RM 519.


Filtreringssett - ring, filter. Den er nedbrytbar og PH-nøytral og kan brukes på alt fra motorrens til tepperens. Det å holde bilens interiør rent handler om mer enn estetikk og stolthet. Skitt inneholder rester av sand og kjemikalier som kan tære på alle overflater i bilens .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg