torsdag 5. oktober 2017

Malingsfjerner biltema

Løser opp de fleste typer malinger, olje-, alkyd- og lateksmaling, lakk m. Finnes på lager i varehus. Legg til i innkjøpslisten. Fikk tak i noe før i tiden som het Chem malingsfjerner. Det etset nesten gjennom gummihansker, og tok lakken tvert . Deler, sykler og stæsj. Erfaring med bruk av Duxola innlegg 2. Hva slags malingsfjerner ? Effektiv, vannbasert malings- og flekkfjerner.


Jeg leter etter en sterk malingsfjerner som kan fjerne den tykke. Har fjernet gammel ss lakk på ei boble med biltema sin for år siden, . Grafitti og malingsfjerner 400ml duxola. Malingsfjerner 5ml duxola rapid rapid power gel. Lim og malingsfjerner remove all skånsomt men effektivt. Fjerner olje- og lateksmaling, politurer, sparkelmasser og kunststoffrester som vinyl og linoleum og selv de eldste typer maling og lakk.


Alternativt kan du lage din egen billige malingsfjerner av kaustik soda, vann, tapetklister av pulvertypen og en skvett Zalo. Er det noen som har erfaring med bruk av malingsfjerner på malte gjenstander, fordeler. En meget effektiv og dyptvirkende malingsfjerner som fjerner flere lag maling på én behandling. Misfarger ikke edeltre, glass eller metaller.


Biltema selger lakkfjerner på boks. På gelcoat: Etter én time, ingen forskjell. Etter ett døgn, overflaten på gelcoaten var litt ujevn, knapt . Har prøvd noe som jeg mener heter duxola malingsfjerner , smøres tykt. Denne er biologisk nedbrytbar og ikke etsende, så jeg gikk for denne. Ikke for malte plastflater.


Hvordan bruker man Denne? Smør over lakken og la den ligge. Owatrol DSP 8Multi Stripper.


Syns det gikk greit å bruke malingsfjerner på frontruteramma, malingsfjerneren er jo så tyktflytende at det . Clas ohlson og biltema har mye bra vettu :P. Du kan også lage din egen malingsfjerner ved å blande kaustisk soda, vann og tapetlim. Epifanes malingsfjerner er hundretusenmillioner ganger mere effektiv . Men på min skjedde det ingenting med . Jeg fant ihvertfall ut at skrape var det beste, prøvde med malingsfjerner , men for noe DRITT! Produkter fra tilbudsaviser.


Fant et eller annet produkt hos biltema som inneholdt ca 1 toulen. Står i hyllene sammen med malingsfjerner. FoMoCo skrev: Litt avhengig av hva som er brukt ,men jeg brukte en boks med lakk og malingsfjerner fra biltema , hadde ikke særlig tro på at . Det får du svin billig på biltema. Til gjengjeld fikk jeg noe annet malingsfjerner stoff å prøve ut, som viste seg å funke ganske greit.


Den tar og fjerner stort sett alt av maling og lakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg