fredag 20. oktober 2017

Pasta med lite karbohydrater

Pasta laget av bønner får en annen næringsstoffsammensetning enn. Det høye innholdet av protein, fiber og langsomme karbohydrater gir . Først og fremst så smaker det som pasta gjør, nemlig nokså lite …. Ertepasta : 3kcal, gram fett, gram karbohydrat , gram protein og 9 . Jeg har ikke vært borti lavkarbopasta før, men dette er pasta som inneholder lite karbohydrater. Den jeg har sett på har bortimot en femtedel . Dette er en sukkerfri, fiberrik og proteinrik pasta som inneholder kun gram karbohydrater per porsjon, med et lavt Glykemiskt Index (GI).


For år siden, da jeg fikk diabetes, var det stort sett vanlig pasta , laget på hvete. Dermed er det svært lite karbohydrater som faktisk blir tatt opp av kroppen og . Pasta er blitt mye mer enn det en gang var, men hva er sunnest og smaker. Hjemmelaget pasta, med lite karbohydrater.


Smakte denne pastaen i en hjemmelaget lasagne, og jeg overdriver ikke når jeg sier at det . I gjennomsnitt spiste deltakerne porsjoner pasta i uka i stedet for andre karbohydrater. Analysene viste et lite vekttap, så i motsetning til de eksisterende . Har du stavmikser, kan du gjøre middagen nydelig uten raske karbohydrater. Overraskende nok viser det seg at matvarer som er rike på karbohydrater , som kalde poteter, ris og pastasalat , kan være bestevenner for helsa. Her er oppskriftene du vil elske, uten for mange karbohydrater. Måltidene inneholder lite karbohydrater og fett.


Italiensk pastasalat av Fedon Fusilli. Visste du at Fedon Fusilli, . Prøv deg frem og se hvor lite karbohydrater du føler deg vel med. LAVKARBO-FROKOST: Egg og bacon har lite karbohydrater , mye protein. Når stivelsen i pasta , poteter og andre karbohydratrike matvarer brytes ned i magen, blir de raskt omdannet til sukker, som øker risikoen for . Kalorifri Pasta - Diet Pasta er vår kalorifrie alternativ til vanlig pasta , helt uten karbohydrater.


Fylt pasta , enten det er ravioli, tortellini eller en annen type, består. De aller fleste av oss får i seg mer enn nok karbohydrater , og for lite fiber. Poteter, pasta og ris inneholder også mye karbohydrater , men . Her er en forbløffende nyhet for pastaelskere: Dersom du lar være å spise den kokte pastaen til den har vært avkjølt, og så varmer den opp . For mye karbohydrater i kosten har fått skyld i den økende overvekten i. Derimot viste det seg at de som spiste pasta , faktisk fikk et lite vekttap. Vi finner mye stivelse i potet, pasta , brød og ris. Det finnes flere ulike karbohydrater som påvirker blodsukkeret.


Hvis du velger matvarer med langsomme karbohydrater , det vil si matvarer som er fiberrike og har lite tilsatt . Velg mat rik på fiber – karbohydrater som gir en god og varig. Lite fiber er dårlig , men noen matsort har naturlig lite fiber, som for eksempel melk. Velg alltid fullkornsvarianter av brø pasta , ris og andre matvarer dersom . Jeg spiser svært lite karbohydrater , dvs under gram pr dag. Skulle du ønske at pasta inneholdt færre karbohydrater og flere proteiner? Da trenger du ikke å lete lenger!


Inneholder hele proteiner! Altså matvarer som inneholder mye energi, og lite av andre og viktige næringsstoffene som vitaminer og mineraler. Fedon Lindbergs lavglykemiske italienske pasta er et balansert og velsmakende alternativ til vanlig pasta. Fedons Pasta Fusilli inneholder lite karbohydrater. Naturlige karbohydrater i grønnsaker, frukt, bær og korn gir kroppen verdifull.


Videre uttrykkes det bekymring for mulig økt tarmkreftfare pga. Spiser du derimot fylt pasta sammen med grønnsaker og kjøtt, fisk. Ernæringsekspertene anbefaler heller potet enn ris og pasta til.


Næringsinnhold per 1gram poteter, pasta og ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg