mandag 6. november 2017

Biotex vaskepulver reise

Bio tex vaskepulver 5g håndvask Vask og rengjøring Tøyvask Tøyvaskemiddel. Inneholder ikke blekemiddel. Tøyet beholder fargen sin. PRAKTISK: Husk å ta med små, praktiske ting i reisevesken , og du får.


Bio Tex - vaskepulver er laget spesielt for håndvask av klær, og løser . Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Vaskeputer har dukket opp som et alternativ til pulver og flytende vaskemiddel. Putene er opptil tre ganger så dyre, men vasker de bedre? AnonymBruker skrev: Litt fort i svingene, eller? Det kan nok ofte bli litt sånn at dersom man . De små tingen du tar med til varmere strøk innlegg 4. Koffertpakking innlegg 3. Vaskemiddel i kofferten innlegg 18.


Hvor mye klær ville du tatt med deg for - Velvære. Flere resultater fra forum. Kjekt for deg som ikke tar med fulle klesskift for hele reisen.


Jeg har ikke så mye tro på vanlig vaskepulver , men har ikke mye erfaring. Skittentøy og vasketips er kanskje det siste du vil tenke på før ferien kicker inn. Men klesvasken må som regel gjøres, tross latere . Er ikke det samme vaskepulveret som i de små bio-tex posene man får kjøpt i matvarebutikker? Jeg kjøpte et par sånne, fordi jeg tilfeldigvis . Norges raskeste nettbutikk! Kjøp BIOTEX WHITE VASKEPULVER 3. En tilsvarende test av vaskepulver for hvitt tøy som Statens institutt for . Mangler: reise Billig vs.


Det er stor forskjell på vaskepulver når man skal vaske klær. Klesvask på sydentur Gremlis reise - og fremmedspråkforum. Jeg har skylt opp klær i badekaret og hengt til tørk på balkongen (hatt med vaskepulver hjemmefra).


Jeg har bare vasket klær for hånd og brukt biotex til det. Enzymene i vaskepulveret setter fart i kjemiske reaksjoner som spalter fett og proteiner . Det er et svakt alkalisk vaskemiddel som ikke inneholder blekemidler eller optiske hvitemidler. Bio-Tex kan godt brukes.


Vaskepulveret bør imidlertid ikke brukes på silke og ull, fordi det kan ødelegge . Vi reiser på lang safari igjennom Serengeti og overnatter i telt. I denne parken har vi gode. Rektangulær eske med vaskepulver. Søvn er veldig viktig på reise og det er synd å komme bakpå etter en lang flyreise fordi hotellet ligger i en.


En pakke biotex er også veldig lurt. La den godgjøre seg i varmt vann med vaskepulver for oppvaskmaskin. Et håndkle for å vaske med. Vi drømmer vel alle sammen om å kunne reise av gårde kun med tannbørsten. Da det var tid for å avslutte sommeren, og reise tilbake til.


Biotex eller et annet vaskepulver. BioTex vaskepulver , litt såpe, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg