tirsdag 7. november 2017

Lage lampe av tre

Spar penger og lag akkurat den lampen du selv ønsker. Lampen er skjært ut av treverk. Sett sammen din egen pendel fra et stort utvalg oppheng og skjermer. For å lage en egen lampe , trenger du lampeoppheng , alternativt en. Her kan du lære å lage en bjørkelampe og en steinlampe.


Kutt ledningen ved støpselet slik at du kan tre den gjennom vedkubben. En gammel lampeskjerm med tre ringer og feste til lyspære. Linstoff, vi har brukt ca. Denne sjarmerende lampen er utrolig fin – og lett å lage ! Det meste kan bli en lampe , mener gutta bak Gjenbruket, som lager nye. Sammen med ansatt Matt Ball legger han tre bøker oppå hverandre.


Bordlampe av kleshengere. Kanskje du ønsker deg en lampe som sier “wow”? Sorry, the video player failed to load.


Med materialer fra søpla kan du faktisk lage en helt unik lampe ! Christian lager sin egen lampe. Vi brukte tre bolter og tre vingemuttere. Dette er den ene av to lamper jeg påtok meg å lage. Alt du trenger er ledning med sokkel og støpsel, samt en dekorativ vinballong. Lastet opp av Live Your Style Se hvordan du kan lage din helt egen lampe med dette DIY-prosjektet.


Enkle, men fargerike og moderne pendellamper kan du lage selv. Krakk av treverk og betong. Lag lampe av Norgesglass. Bruk fiber armert avrettingsmasse (se video under) En krakk kan lages på mange måter. På 1-2-gjør du plankene om til en stilig lampe.


Kan settes inntil en vegg, og med små justeringer kan du lage den som en taklampe. Bare se så tøff lampe du kan lage av gamle metallformer! Tre ledningen inn i vaieren og gjennom hullene i hver boks. Her er det brukt drill med borr til metall, først med mm for å lage hull og . Idéen med KNIXHULT var å lage en lampe med minimalt karbonavtrykk. Ved å la mørk bambus som ellers ville blitt kastet, i stedet få forsterke uttrykket til lampa, . Sokkel til konstruksjon av egen lampe , som f. Montér flere lamper på kun ett uttak!


Takkopp med låseskrue til lampeledningen. Tepper fra Ellos til bra priser. Velg blant mengder av sesongens herlige tepper i ulike modeller, farger og mønster. Shop enkelt online hos Ellos.


Det er ikke vanskelig å koble ledningen til lampeholderen. Over sofaen bygde jeg en slags svingstang av tre runde stokker, satt. Har fått en kjempesøt lampe av min bestemor, og jeg brukte tapet til å lage ny lampeskjerm.


Men hvis du har lyst og ti er det ikke vanskelig å lage dem selv. Så lett er det å lage sin egen lampe. Også på belysningsfronten finnes det trendy lamper i tre. Tomflasker Har du mange tomme vinflasker til overs kan du lage deg en original .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg