torsdag 2. november 2017

Tepperens spray

Universal flekkfjerner til tepper og møbler. Hagerty Aerosol Shampoo er en mild og effektiv skumrens til alle typer tepper og møbler som ikke er sensitive for vann. Vanish på sprayflaske, som fjerne selv de vanskeligste flekkene på teppene eller sofaen din.


Strø maismel på det tørre teppet og støvsug så. SPRAYNGO tepperens er et effektivt og skånsomt rensemiddel som er utviklet for rens og vedlikehold av litt større teppeflater, noe som vil bidra til å øke . Må jeg ha tepperens for å få vasket teppet? Hvor får man evt leid en tepperens ? Bland ut såpen i en sprayflaske og spray på teppet.


Sikkerhetsdatablad (pdf) . Fjerner effektivt flekker på tekstiler. Flekker på teppet, bilinteriøret eller sofaen? Maskin med sprayfunksjon som først løser opp smusset og deretter suger opp væsken. Grundlig fjerning av fett, . Her følger bruksanvisning for vår utleie tepperenser. For å foreta en grundig dyprens, spray tepperensemiddelet først på uten . Forvask: Først sprayer du på vann og rengjøringsmiddel med en dyse på et . Kompakt og stillegående tepperenser med spray - og oppsugingsfunksjon for store teppeflater og møbler.


Alt som tåler vann tåler. Velegnet for profesjonelt renhold. En slik spray vil også forlenge teppets levetid. Hardere til verks med tepperens.


Ved å benytte denne metoden, unngår du flekker i dashboardet av glassrensen, og du unngår å lage merker i frontruten når du sprayer inn dashboardet, . Kärcher Upholstery spray extraction nozzle . Staples Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Distribusjonen skjer fra . Flytende tepperens med god rengjøringsevne - Egnet både til sjamponering og spray -ekstraksjon - Innhold: L. Tilgjengelighet: På lager. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Bestill online i dag få rask levering. En meget god tepperenser med sterk sugekraft som sørger for at skitt og smuss . Løs opp tekstilsåpen i tanken på maskinen og spray teppet eller møbelet.


Man kan også bruke vanlig milo for ulltekstiler. Spray rate: liter pr. Tilsett salt og lavendel eterisk olje. Skru på dyse og rist flasken for å blande godt. Tepperens : Ved tepperens brukes en kork Mal-X I skyllevannet.


Alternativt program for tepperens på små områder:. Produktinformasjon: Egnet både til sjamponering og spray -ekstraksjon. Tekniske data: Vekt: 200 . Logg inn for å se pris . Leie en tepperenser , men bruke den såpen som gir det beste resultatet. Forsendelsesvekt : 35 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg