fredag 4. mai 2018

Fjerne tomatsaus fra klær

Hvordan fjerne flekker på barneklær. Tomatsaus , grønske, tran og blåbær er ikke noe problem. Få bort tomatsausflekker fra klær , klesvask og annet tøymateriale med Vanish. La oss begynne med fettflekker, som svært mange vil oppleve å få på klær ,. Når det gjelder flekker av tomatsaus , er det mange som har måttet si seg . Den burde vært fjernet helt før du puttet kjolen i vaskemaskinen.


Gallesåpe funker på alt, du kan prøve det nå i ettertid også og se om det blir en . Tomatflekker på hvit genser HJELP! Ketchup, pizza saus, makrell i tomat, pasta bolognese, det er mye god mat med tomater og da spesielt tomatsaus. Og det er fort gjort å søle på klærne. At mange syns det er vanskelig å få bort flekker fra klærne , kan tekstilekspert Malin Skaar i Lilleborg bekrefte. Hun tar i mot henvendelser og gir . Nettsiden er på engelsk, og dette kan kanskje by på litt problemer for noen, så vi tar her med noen eksempel på hvordan du kan fjerne ketchup . Sølt på klærne og på jakt etter gode tips for å få fjernet flekken?


Få gode råd ved å angi hva. VRIENE FLEKKER: Av og til må du rett og slett fjerne flekkene før du hiver. Om du har fått fettflekker på duken eller klærne , kan du prøve å . Når du merker tomat flekken, må du behandle . Prøv en skje eller baksiden av en smørkniv. Disse vil ikke skade klærne dine, og de . Vekk med tomatsaus , bæsj, grønske, tran og blåbær. Fortvil ikke, de fleste flekker lar seg fjerne hvis du kjenner triksene.


Her får du rådene som tar. Tranlukt sitter godt i klærne , luft derfor plagget godt etter vask. Nå kan du vaske og fjerne flekker på steder du sliter med å nå med vaskefilla. Er mikrobølgeovnen din full av overkokt mat og tomatsausflekker ? Mye gris når rødvinsflekker skal fjernes , men hvis det fungerer er det . Nå har vi prøvd mye og vi ble anbefalt Vanish (rosa boks), men det funket ikke her! Kaia fekk middag i går.


Flekkene ble bare litt svakere! Fjerne en flekk av tomatsaus. Jeg har fått to flekker av tomatsaus på min fine arvede oldemor-duk! Funker fint på ungenes klær. På Stell Sitronsåpe fjerner flekker effektivt og miljøvennlig.


Tomat kan gi skikkelig vanskelige flekker, spesielt om du har sølt tomatsuppe eller en form for tomatsaus. Selv om du skulle få flekker på klær av ull får du dem vekk med På Stell . De fleste flekker kan fjernes fra tøy hvis de behandles på riktig måte. Det er lettere å fjerne nye flekker og flekker man vet hva er.


Bruk vaskemiddel med blekemiddel også på fargede klær hvis flekken ikke forsvinner, og vask straks . Om flekken er ketchup, tomatsaus eller en saftig fersk tomat, er tomatflekker lett å fjerne hvis du følger noen . Mange flekker som vin, tomatsaus , te m. Heldigvis kan de fleste flekker fjernes med riktig behandling. Super på gulpeflekker, bæsjeflekker, ketsjup og tomatsausflekker osv. På Stell sitronsåpe fjerner flekker av frukt, bær og juice, avføring og urin, blo. Vi er en norsk nettbutikk som fokuserer på god kvalitet og fint design på klær som barn . Det kan nok ofte gå litt til spille utover.


Ta vare på klærne dine på en mer bærekraftig måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg