fredag 25. mai 2018

Led lysrør 58w

Rask levering, god service. LED - lysrør har mange fordeler i forhold til tradisjonelle lysrør. Spenning 230V Energiklasse A Effekt 58W.


SubstiTUBE Value er et prisgunstig LED -rør i glass, erstatning for lysrør i konvensjonelle armaturer med glimt tenner. IP2 ikke dimbar glimt tenner byttes til . Starter raskt og uten flimmer. Tilgjengelig i kaldhvitt og varmhvitt.


Med LED-starter som erstatter . Vi har modellene T5-, T8- og kompaktlysrør. De finnes i flere lengder og med forskjellige farge og lysstyrker, velg selv etter bruksområde. Mykt varmhvitt lys eller . OSRAM T8-LED lysstoffrør lyser opp umiddelbart uten oppvarmingstid. Kjøp OSRAM TLED LYSSTOFFRØR ( 58W , 5M) hos Power.


Kun beregnet for lysarmaturer der det er utskiftbar tenner (elekt romagnetisk forkobling). Kan jeg bytte disse direkte ut med LEDlysrør ? Røret har Tsokkel og er fremstillet i glass. LED røret har den fordel at det ikke inneholder . Led lysrør bør ikke plasseres i et gammelt armatur.


Lysrør T- 150cm , 58w. For 30W led lysrør (som erstatter 58W tradisjonell Tlysrør) trengs det ikke noen frakobling av eksisterende forkoblingsutstyr da hvert lysrør har sin egen drossel. Aura Easy TLED -retrofit lysrør skiftes 1:med dine gamle Tlysrør i armaturer med TENNER OG MAGNETISK.


W med en levetid på 18. W Philips MASTER LEDtube med en levetid på 40. Produkter i kategorien lysrør. De siste årene har det vært mye snakk om gjerrige og miljøvennlige sparepærer og LED -pærer.


Men visste du at lysrør - eller lysstoffrør som de . Din nettbutikk for engroshandel av alt innen el-materiell, batterier, industrikontaker m. PAKN STK Leverandør: TUNGSRAM LIGHTING AS. Varekode: WS-25WT8-830F. W 420lm S14s LED Opal Linestra. Dette fordi ballast og starter også trekker endel strøm.


Outstanding OSRAM quality. Accurate chromaticity coordinates. Stable light-technical and electrical data. Innovativt LED -rør, enkelt og trygt å bruke i CCG installasjoner som direkte.


W og 36Watt, disse er erstattet med 20W og 16W i LED. LED lysrør for lavt energiforbruk og enkel utskiftning senere. Kan brukes i alle armaturer det har stått vanlige 36w eller 58w lysrør, enkelt å bytte. Omgivelsestemperatur oC. Forpakning stk) Vi anbefaler transport av hele forpakninger.


Calida LED downlight 9w dim to warm 360° tiltbar Hvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg