fredag 18. mai 2018

Pallekarmer jula

En av de absolutt beste plantekassene du noen gang kan skaffe deg! Klassisk plantekasse i ubehandlet tre og stål. Pallekarmen er unektelig praktisk til dyrking av grønnsaker, krydderplanter og bær. Fiberduken kan beskytte avlingen din mot vær, vind og uvelkomne insekter. Utmerket for deg som dyrker i pallekarmer ! Axleys pallunderlag sikrer at den innrammede dyrkeflaten blir fri for både gress og ugress.


Underlaget er betydelig. En naturfarget trekrage og plantekasse med mange muligheter: plant blomster, dyrk grønnsaker og bruk den enten i bed eller helt frittstående. Velg mellom plantekasse i svart eller naturlig tre. Plantekasse Lengde 1cm. Produsert i svensk varmebehandlet gran.


Pallekragen kan stables og passer like godt til oppbevaring som til dyrking. Her viser jeg deg hvordan du setter opp pallekarmer for å få en praktisk. Ulike løsninger for å gi enda bedre vokseforhold for plantene i pallekarmer.


Alt fra enkle overtrekk og lokk, til faktiske drivhus til pallekarmene. Ellers fant jeg ut i vinter at Jula selger pallekarmer , de kaller dem plantekasser i katalogen sin, men de er har stått som utsolgt lenge - og jeg ser . Jula har satt ned prisen på pallekarmer - bygg - selv. Pallekarmer skal jo passe til paller og vanlig størrelse er 1x cm.


Altså, de ferdigbygde koster fremdeles kr, men de løse sidene er satt ned. Du kan kjøpe brukte, og dermed billigere, pallekarmer på for eksempel Pallebua i. Sorter etter, Navn, Pris . Hagesentrene har de dyreste pallekarmene. Biltema (kr9-), Jula (kr 9-), andre? Kjøp pallekarmer hos de som distribuerer paller.


Vi kjøpte pallekarmer hos Pallepartner, der betalte vi bare panten som er kroner per stykk. Ikke gå glipp av ukestilbud fra den populære Jula -butikken. Jeg har sett pallekarmer annonsert hos Jula , . Neste ukes knallkjøp hos Jula. Så igår kjøpte jeg mine nye pallekarmer og idag har jeg begynt å. Altså Jula sin, kommer i 25kg sekker.


To pallekarmer på hverandre, oppi der har jeg spadd et godt lag. Kjøpte en rull på Jula , sånn at vi kan lage innmari mange hoteller senere :). Kjøp foreksepel noen pallekarmer , sett dem oppå en palle som du får . De pleier å ha på jula , europris, plantasjen etc og slike type butikker. Butikken har spennende varer alle sesonger igjennom, men i jula forvandles den til en skikkelig julebutikk, med flotte julegavetips overalt og en mengde julepynt . Barnehagen har kjøpt mange pallekarmer fra gjenbruket, og disse skal vi bruke til å lage bed. Vi skal prøve oss frem til.


Man kan få kjøpt mye forskjellig vekstlys - alt fra 2-3kr. Fagerlia borettslags omfattende areal til å sette ned pallekarmer for småskala dyrking,. Hvordan håndterer den hindringer som trær, busker, blomsterbe pallekarmer , sandkasser, husker og trampoliner?


Hvor godt klipper den langt, grovt og vått . Hva skal vi hage, terrasse og balkongeiere satse på? Jula og mørketida er tid for levende lys. Spørsmålene er mange, men det er mulighetene også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg