torsdag 1. november 2018

Diy lampe hylleknekt

De kuleste DIY - lampene ! En morsom og fin lampe kan gjøre den store forskjellen i et rom. Men de lekre designlampene koster skjorta, og det er . Du kan lage en lampett ved hjelp av en hylleknekt og en pendel eller er klypelampe. Endresen har brukt en hylleknekt og en klemmespot, . Bruk malingen SuperFinish helmatt på hylleknekt og Ambiance Xtramatt på. Spar penger og lag akkurat den lampen du selv ønsker. Trykk deg videre til kildene som har DIY -oppskriften.


Jeg tenkte at jeg skulle vise dere en super DIY lampe som er kjempestilig, rimelig og enkel å lage! Alt du trenger er en hylleknekt , lampeskjerm. Da blir det jo ei batteridrevet lampe , og hvor miljøvennlig og billig i drift.


Se hvordan du kan lage din helt egen lampe med dette DIY -prosjektet. Norgesglassene kan brukes til så mangt! Wall lamp , minimalist wall sconce from Thalassa by DaWanda. Hvis du har lyst på en litt annerledes og morsom lampe , og har 2plastskjeer og litt tid til overs.


Lampeoppheng , for eksempel en hylleknekt. Maks watt (E27) stk glasskuler meter sort stoffledning Str Hx Bcm. Fix Vegglampe er en svært populær lampe i år og akkurat nå får du den med avslag i pris. Bosch lykt universal lamp solo. V - Batteriet passer til alle maskiner for DIY -entusiaster og til alle hageredskaper med Power for ALL 18V-batterisystem.


Kjøp ferdigmalt hylleknekt , eller mal i ønsket farge. Hylleknekter i sort jern. To skruehull i hver arm. Super til å lage sin egen hylle og her har du opphenget.


Prisen er for et sett med 2stk. Har du lyst på en lampe som ikke alle andre har og som du har laget helt selv? DIY : Hvordan lage spilestol Byggmakker. Lekte til å støtte under hyllen eller hylleknekter. Hvis du ønsker et hull for lampeledning eller kabel i hjørnet, borer du ut dette før montering.


På samme måte som lyse vegger virker lenger borte enn mørke vegger. Hos ROOMkjøper du designermøbler, lamper og hjemmeinnredning fra velkjente varemerker og. To hylleknekter , noen fine trebord og et ledig hjørne på barnerommet Kul.


Enkel DIY Kul I nettshoppen. Lag en sommerfugl- lampe Kul . MEN, jeg har bestemt at det blir en rød lampe. Club Double Vegglampe , Sort. En rød lampe med hvite stjerner.


Ja, altså jeg har ikke bestilt den, men lover at jeg skal gjøre det. Hjemmelaget lampe etter inspirasjon fra Pinterest. Muuto EKit for lampe. Men vil dere kanskje bli med inn og ta . Nemleg å bruke hylleknekter til pynt i opning mellom to stover. Perfekt stad for hylleknekter med andre ord ;).


For ikke å glemme lampeskjermene mine da dere. Lampen er en enkel arbeidslampe fra Clas Ohlson. Denne ble lampe og opphengswire i ett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg