onsdag 28. november 2018

Oppladbar lampe

Carrie er en oppladbar transportabel lampe , som lades opp via en USB-kontakt. Den kan lyse opp til timer, noe som passer perfekt til en aften på terrassen. IKEA - MULLBACKA, LED bordlampe, utendørs, Du kan lage et koselig hjørne hvor som helst, også utendørs, fordi lampa er bærbar og drives av et oppladbart.


Bærbar med kraftig lys! Lampen har opphengskrok, magnetisk . Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke hjemmeatmosfæren. Innendørs kan du mikse og . Kule sopper som lyser fint opp på uteplassen (også fine innendørs på barnerom f.eks!) Tåler å stå utendørs, IPLadetid: 5-timer Lyser i opptil timer LED . Sunbell Smart er en norskdesignet lampe med mange bruksområder.


Den er svært robust og tåler den røffe. Alltid fyr tilgjengelig. Den svært slanke og oppladbare LED-inspeksjonslampen fra Philips er det perfekte verktøyet for raske inspeksjoner.


LED-lyset av høy kvalitet kan dreies 180 . Oppladbar elektrisk lighter. En oppladbar LED- lampe som lyser hvitt eller rødt. Klemmen på baksiden gjør det enkelt å feste lampen på f. Vi presenterer PC-bærbar lampe , en av en rekke nye lysarmaturer basert på Pierre.


Skru på LED- lampen , og sett korken i en tom flaske. Bli lys – nå har du en flaskelampe! Hawaii uplight - Sort krom med lesearm . Flos – Bon Jour unplugged lampe, base. ProVista har ulike bærbare lamper både med batteridrift, strøm og oppladbare.


Bordlampe Daylight Lampe Flexi-Light 11w . Denne skatten av en lampe oppfyller flere drømmer på en gang. Denne kule lampen passer bra på barnerommet, stelleplassen eller kanskje i gangen? Bilde av Kids Concept Taklampe Hexagon grå . Perfekt for nattlys, boklesing, arbeidsbor miksebor datamaskiner, skrivebord og mye mer.


Schweizer LED bordlampe er en OPPLADBAR lampe. Arbeidslampe oppladbar med magnet Ironside. Leveres med USB-ladekabel og . Synergy LED-gulvlampen kan fungere som en blomsterpotte eller kjøle ned favorittdrikken din med is.


Hos oss finner du produkter og faglige råd for både arbeid og friti og vi har en nettbutikk som er åpen for alle. Samvirket Felleskjøpet Agri er eid av 44. La det bli lys med Barebones Forest Lantern! Forest Lantern er en vintage- inspirert LED- lampe med oppladbare batterier og inntil timers driftstid på én lading.


Tre sterke LED-dioder gir den trådløse lampen en lysstyrke på opp til 3lux. Dette skal være den kraftigste oppladbare lampen i sin klasse. Praktisk og lekker oppladbar bordlampe.


Vi har testet ut vår lampe i noen uker og finne stadig nye bruksområder. Teknisk informasjon: Robust og kompakt konstruksjon Batteri: Litium 7. Seeker RC, lommelykt oppladbar. Trail Speed 3XT, oppladbar hodelykt.


Lommelykt Flash 400R 03.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg