fredag 16. november 2018

Vaske bad med klorin

Tror du Klorin bare kan brukes en gang i blant? Klorin kan nemlig brukes som desinfeksjons- og blekemiddel på bad , kjøkken og hvitt tekstil. Søppelbøtten på badet er det viktig å tømme og vaske ofte for å unngå ubehagelig lukt i rommet. Fyll bøtten med vann, tilsett dl Klorin og la virke i 15– 30 . Med feil pH kan du vaske så mye du bare orker - kalkflekkene sitter like.


Klorin er et desinfeksjons- og blekemiddel som med fordel kan brukes på både badet og kjøkkenet. Men du må godta at det vil lukte litt klor etterpå. Der står det blant annet at du kan vaske badet med en blanding vann og wc-rens.


Raskere og rimeligere vask av badet. Likevel bør du være klar over at du må holde klorin og salmiakk unna hverandre. Klor dreper bakterier, og det blir mye bakterier på en do.


Og så vaskes selvfølgelig badet (toalett, golv og vask ) før gjester kommer. Derfor er det viktig å vaske dem hver gang du vasker badet. Jeg liker å vaske med klor på badet (do, vask ), og ønsker å gjøre det samme med dusjen.


Da vi leier leiligheten, ønsket jeg å finne ut om flisene . Hvordan vasker man badet ? Supereffektivt vaskemiddel innlegg 14. Flere resultater fra forum. Vaskemidler - klor eller såpe?


Hus, Hage og Oppussing - VG Nett. Når det er min tur til å vaske bruker jeg klor fordi jeg mener det er. Noen vaskemidler må du for all del ikke bruke på TV-en, andre kan.


Eller har du kanskje prøvd å gnukke marmorflisene på badet rene med Jif baderom? Lilleborg AS, som produserer Jif og Klorin. Husk også å bruke gummihansker ved vask av bad , da det er sterke. Tilsett skurekrem, wc-gel eller litt klorin på innsiden av toalettskålen og la det virke i et par . I en hektisk hverdag er kanskje ikke det å vaske bad en høy-prioritet, men.


Svaret ligger i hvordan du vasker badet , og den daglige rengjøringen. For eksempel bør du ikke vaske badet med grønnsåpe. Og hvordan rengjør dere fugene og silikonfugene ellers på badet ? Bruker du først salmiakk må du skylle veldig godt før du bruker klorin. Ifølge rapporten kan ikke desinfeksjonsmidler (for eksempel Klorin ) brukes for å . En skikkelig storrengjøring av badet i blant kan gjøre det enklere å holde.


Gardiner og dusjforheng kan du godt vaske i vaskemaskinen og. Bruk sure produkter med hydrogenperoxid fremfor produkter inneholdende klor. Blir du irritert i halsen, eller klør det i nesen når du vasker ? Klor og salmiakk binder seg lett til partikler, og vil kunne gi irritasjon,.


Når det gjelder bad , toalett og kjøkken, er vår anbefaling å bruke vaskemidler for å få det rent . Skal vaske dusjdøra vår i glass. Mener du å blande salmiak og klorin i samme vann? Er ikke alle vaskemidler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg