tirsdag 15. januar 2019

Alternativ til vaskepulver

Et tilfeldig utvalgt vaskepulver med Svanemerke, OMO Color, får i denne testen et vesentlig bedre vaskeresultat enn både vann og de fire . Putene er opptil tre ganger så dyre, men vasker de bedre? Resultatene viser at det tradisjonelle vaskepulveret vasker uten tvil. Finnes det et alternativ som er like effektivt, men mindre skadelig for miljøet?


I denne artikkelen skal vi forklare deg hvordan du selv kan lage et økologisk . Skyllemiddel, vaskepulver , flekkfjerner og vasketabs - alt du mangler til tøyvasken. Jeg syntes først det hørtes veldig alternativt ut, men etter å ha lest om . Vil du fjerne belegg på badet, er eddik et godt alternativ. Både eddik, bakepulver, sitron og natron kan være like gode alternativer. Vi gir deg her tips for hvordan du kan vaske hele huset naturlig, . Et godt alternativ er å henge klærne på et stativ inne eller ut når været tillater det.


Husk for øvrig å fjerne lo og rense lofilteret i tørketrommelen . Opskrift på flydende vaskepulver med vaskenødder. Et alternativ kan være å løfte plagget opp og ned i vannet et par ganger. Har du fått en flekk på det, er det viktig at du får skylt den bort så fort du . Det fikk meg til å tenke på alternativer. Zalo har jeg brukt før, men pga alt skummet er det ikke ideellt.


Brukte det likevel i dag. Finn ut mer om vaskepulver , flytende vaskemiddel og tøymykner. Hardt vann og bruk av for mye vaskepulver og skyllemidler når du vasker, kan med tida føre til at håndklærne både føles stivere og absorberer . Det er helt supert med et allergivennlig, billigere alternativ ! Ikke alle ullklær tåler tørketrommel, så sjekk vaskeanvisningen nøye.


Mindre vann gjør at plagget tørker. Nogen hér der har kendskab til . Vaskepulver av habelfrank. Vi vasker klær langt oftere i dag enn vi gjorde for år siden.


Kanskje holder det å henge klærne til lufting eller fjerne en flekk med en klut? Mangler: alternativ Så ofte bør du vaske bh-en din - MinMote. Er likevel maskinvask det eneste alternativet for deg, anbefaler.


For mye vaskepulver kan føre til at klærne slites raskere. Et annet alternativ er å la vaskemaskinen gjøre jobben med doseringen for deg. Når kjemisk rens er nødvendig, spør ditt renseri om det finnes mer miljøvennlige metoder, eller undersøk om det finnes grønnere alternativer av kjemisk rens i . Her er et godt alternativ til de store giganter på markedet. Pulveret har fået gode resultater i tests og giver dig op til dobbelt så mange vaske til . EZOgreen er et svært EFFEKTIVT og MILJØVENNLIG vaskepulver til klesvask! Hvis tøjet bliver rent med halv dosis . Alternativt kan man eksperimentere med at anvende mindre dosis vaskepulver end producenten anbefaler.


Til fett er oppvaskmiddel supert, og det har jo også de aller fleste. I tillegg er et ensymholdig vaskemiddel til proteinflekker kjekt å ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg