mandag 28. januar 2019

Tekstilrens sofa

Få tak i en slik tekstilrens med børste og følg anvisningen på boksen. Vi byr på kaffe når du besøker oss i butikken. Jeg aksepterer bruk av cookies. Er på lager i samt i andre varehus.


En sofa med vendbare puter har gjerne lengre levetid. Vi anbefaler at du rengjør tekstilmøblet med tekstilrens minimum annenhver måned. Stor boks, mye skum, følelse av at sofaen blir ren.


Men den har litt utfordringer å fjerne større flekker. Tar mer ti mer skubbing. Så er det noen som har tips til hvordan man kan rengjøre sofa selv? Møbelforetninger har tekstilrens , et slags skum. Nyt sofaen din i årevis fremover!


Meld deg inn i vår kundeklubb og få eksklusive medlemstilbud! Alltid avslag på modulsofaer til ordinære priser! Inneholder ikke blekemidler. Test tekstilsrensen på et mindre, lite . Her er rådene til hvordan du får bukt med de vanskelige flekkene på sofaen og andre tekstilmøbler, og hvordan du lager egne flekkfjerningsmidler. Med noen smarte vedlikeholdsprodukter på lur, har du alltid et ess i ermet når blåbærsaften havner på stueteppet, eller du oppdager en ketchupflekk på sofaen.


Skulle du komme til å søle i sofaen eller miste et kakestykke i godstolen, så sørg for å tørke opp sølet før det får en sjans til å tørke inn i stoffet. Møbeltrekkene til sofaer er av forskjellige materialer og trenger tilpasset behandling når det kommer til tekstilrens og . Sofaen er hvit med flekker av skitt, eksos og møkk. Når jeg vasker sofa så blander jeg ut pittelitt zalo og litt salmiakk i en bøtte.


Om det er setene i bilen, yndlingsstolen eller sofaen hjemme eller møblene i bobilen, så er denne metoden svært effektiv. Selv svært skitten tekstil får du som. Denne maskinen kan brukes til å rense blant annet, sofa , seng, bilseter og tepper. Jeg pleier å bruke Auto Finesse sine detailbørster til tekstilrens.


Spray over en 30x30cm stor del av en pute eller del av sofa med CG Stain . IKEA - FITTJA, Tekstilrengjøring, Fjerner flekker som vin, sjokolade og ketchup på trekk som ikke kan vaskes i maskin, f. Guardian tekstilrens er et unikt produkt som er fremstilt for å gjøre rent, og for å. Står støvskyen når du setter deg i sofaen ? Eller er godstolen full av kaffeflekker? Det kan samle seg store mengder skitt i sofaen din om du ikke . Til jobben trenger du for eksempel møbelpolish eller tekstilrens. Og når man har en sofa man vil ta vare på, er det veldig kjekt å ha dette vedlikeholdssettet for.


Sterling Tekstil rens : En mild tekstilrens for rens av møbeltekstiler, . Flekker på teppet, bilinteriøret eller sofaen ? Maskin med sprayfunksjon som først løser opp smusset og deretter suger opp væsken. Grundlig fjerning av fett, . Tekstil rens anvendes til at fjerne urenheder, pletter og andet skidt fra tæpper, sædebetræk, møbler, sofaer , gulvtæpper, tøj m. I mange tilfælde kaldes . Det måtte være en fordel å ha sofa hvor man kan vaske av flekker slik . Tekstilrens er vannbasert skumrengjøring som egner seg til de fleste tekstiler. Peter og jeg hadde akkurat bestilt vår første sofa. God helg – med eller uten flekker i sofaen ツ. Hva med en tekstilrens ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg