onsdag 6. mars 2019

Hundetiss i sofa

Toåringen har tisset i sofaen , konsentrert morgenurin da han satt i. Hvordan fjerne lukt av hundetiss ? Fjerne tisselukt i sofa. Barn og familie innlegg 5. Han tisset i sofaen min - Hus og hage innlegg 2. Flere resultater fra forum. Går det an å fjerne tisselukt fra en sofa?


Jenta mi tisset MYE i sofaen vår i går og den stinker noe voldsomt! Noen med gode råd please? Jeg har spesialspray beregna for å fjerne lukten av tiss om du vil ha :ahappy: Lukter sitron av selve sprayen, og det beste med den er at den forhindrer nye . Sist uke tisset en av hundene i sofaen (jeg har litt grov stoffsofa), samt utover stueteppet. Jeg har da ei tispe som ikke alltid vil tisse ute, og nå har det festet seg litt av lukta fra tisset i huset.


Jeg pleier å vaske opp med klor, og gjerne grønnsåpe etterpå. Tisse uhell (fjerne lukt) 13. Rense sofa for kattepiss? Husmorskole Det finnes et hav av gode tips til hvordan få ting til å fungere bedre. Her kan man spørre, dele og få gode råd av hverandre.


Kattepiss i sofa - hvordan bli kvitt lukt? Urin flekker på sofaen er oftest forårsaket uhell av kjæledyr eller barn. Disse flekkene kan skape problemer fordi selv etter at flekken forsvinner, kan lukten av. Er det fersk tiss , så gjelder det å få opp så mye av fuktigheten som mulig. Da kan man tørke opp i flere etapper, så man vet at man har fått opp . Har en åring som venner seg av med bleier, men har dessverre vært et par uhell underveis.


Han har tisset i sofaen , og istad holdt jeg på inne på soverommet og da tisset han i senga mens jeg stod der. Da hadde vi akkurat kommet hjem . Eddik er et supert rengjøringsmiddel - men for all del ikke bruk det når disse skal vaskes. Kan også brukes på toaletter, kenneler osv, ja alt som har med tiss å gjøre. Etter bare noen få uker tisset den for første gang inne i sofaen , og etter det har den . Slik fjerner du enkelt kattehår fra sofaen. Selv om vi elsker katten vår, kan det være frustrerende med alle hårene den etterlater.


Ella Sofie (5) elsker å sminke. Blodflekk i sofaen : Miria– Salt fungerer bra. Alle som har hatt valp har erfaring med å tørke opp tiss og avføring. Dersom hunden din har hatt et uhell på teppet kan dette tipset være svært nyttig.


Ja, den samme forsikringen som dekker innbo som sofa , grill og annet inventar du har i huset, kan dekke dette, bekrefter Espen Opedal i Tryg . Om katten har for vane å gjøre sitt fornødne i sofaen hadde det blitt. Alt du trenger er et bor en stol eller en sofa og to strikk til 1kroner (som kan kjøpes på elitefts.com). Vipers skal være på jakt etter to angolske landslagsstjerner.


Stunning sea views from everywhere in the apartment: from living room, from sofa , from kitchen, from two bedrooms, from main bed even lying and from terrace. Bestill en billig reise til Ocean Blue Hotel i Kremasti med eBeach. Skreddersy enkelt din perfekte strandferie hos oss. Virker sikkert mot tiss.


Hos Hjemmelading får du alt av ladeutstyr og komponenter fra kjente merkevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg