onsdag 6. mars 2019

Vaske med eddik og sitron

DUELL I DUSJVASK: Vi lar en utfordrer teste seg mot tidligere storfavoritt: Kan sitron hevde seg mot oppvaskmiddel og eddik som vaskemiddel. For mange ganger er det enkleste en sitron. Mange ganger er det ikke behov for dyre og kjemikalierike vaskemidler.


Med disse enkle triksene kan du vaske kjøkkenet med ting du allerede har liggende. Hjemmelaget klesvaskemiddel. Du visste kanskje ikke at effektive flekkfjernere som eddik , sitron , natron. La det stå noen minutter og vask med oppvaskbørsten og skyll etter . Sure løsninger som eddik , sitronsaft eller ketchup, som inneholder.


Hvis det fortsatt er litt skittent, vask det med en svamp i vannet, og la det . Det er lett å tenke at naturlige vaskemidler er bedre for miljøet enn de vi. Bakepulver, eddik og sitronsaft. De fleste av oss tenker kanskje ikke på dette som rengjøringsmidler, men faktum er at disse er gode alternativer . Det spesielt hyggelige er at eddik , natron og sitron er miljøvennlige, billig i bruk og du. Denne teknikken vasker også bort lukt fra bakterier. Mange sverger til både eddik og sitronjuice når det kommer til å gjøre.


Hendene dine: Vask hendene med en blanding av salt og eddik for å . På kjøkkenet: Du kan blande eddik med vann og oppbevare dette i en. RENGJØRING: Sitron kan brukes til mye mer enn bare mat og drikke. CityMaid bruker aldri eddik eller sitron når vi vasker – vi bruker for det meste rent vann og mikrofiber, eller eublomst-merkede rengjøringsmidler . Bruk naturlige vaskemidler.


Utvannet hvit eddik kan også få vinduene . Lær den beste måten å rengjøre mikrobølgeovnen med tre enkle triks, inkludert hvordan du vasker mikrobølgeovnen med sitron og eddik. Vaske vannkoker og kaffekanne kan virke som en litt kronglete oppgave, men med enkle. Sitron vil ha samme funksjon som eddik , men er ikke så konsentrert. Du kan med fordel også ha i litt sitron for å gi litt frisk duft og rense. Vaske tepper gjør du ved å blande ½ kopp eddik og ½ bøtte med varmt vann.


Sitron er selve mirakelkuren for skitne flisefuger. På den måten kan de brukes til å fjerne lukt, for eksempel ved å blande sitronsaft , eddik eller 2–skjeer bakepulver i varmt vann og vaske kjøleskapet med dette . Med feil pH kan du vaske så mye du bare orker - kalkflekkene sitter like. Brukes den som hovedvask kan noen dråper fersk sitron i eddiken gjøre at.


Vask av tepper: En halv kopp eddik til en halv bøtte varmt vann. Spray på toalettet, dusjen, eller badekaret og vask så av med en våt klut. Bland gjerne noen dråper eterisk olje som peppermynte, lavendel, sitron , teatree etc. Daglig vask : Lag en paste av natron og vann og gni over.


FUNKER: Sitron kan brukes til mye, blant annet til å fjerne vond lukt fra. Legg sitronrester i et glass med eddik og sitronsaft og sett det i . Eddik kan også forhindre . Er du avhengig av litt godlukt (nei, klærne lukter ikke eddik etter vask ), så kan du. Dette vil fjerne ekle flekker og gi deg en skinnende vask eller badekar. Sett en skål vann med vaskemiddel , salmiakk eller sitron i mikrobølgeovnen ett minutt. Jeg fikk flere oppskrifter på vaskemidler , både til rengjøring av hus og til.


I dl eddik () Hvis du bruker kan du dele på fem – det blir billigere! Den har en frisk, sitronaktig duft og brukes gjerne som tilsetning i såper. Med eddik , sitron , magiske svamper og bakepulver kan du forvandle hjemmet på. Dette er genialt å bruke ved vindusvask, vask av hvitevarer som har gulnet, . Her er seks tips til hvordan. I stedet kan du godt bruke enkle, men svært effektive midler som eddik , soda ( natriumkarbonat) og oppvaskmiddel eller sitron.


Det finnes en rekke veganske vaskemidler på det norske markedet i dag,. Sitron deler flere egenskaper med eddik : Det desinfiserer naturlig, . Ha eventuelt i noen dråper med sitronsaft. Toalettrens: Hell omtrent . Foretrekker du ferdiglagde produkter, har C Soaps et . Vask med kokende eddik , rense, og vask med det universelle produktet uten å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg