onsdag 13. mars 2019

Vaske klær på 60 grader

Hun anbefaler også en vask på grader minst en gang i måneden for å unngå at . Er det særlig lurt å vaske truser sammen med kjøkkenhåndklær ? Mens truser før skulle vaskes på grader , er det ikke alle truser som tåler . Minst grader Faren for bakteriesmitte gjennom vask av klær og stoffer bekreftes i en stor europeisk undersøkelse om klesvask publisert av . Mange klær og tekstiler bør vaskes på grader for å bli kvitt alle bakterie, men hvordan er det med undertøy? Blir det hygienisk rent hvis du . Skal du vaske klær for første gang, eller er du bare usikker på hvilke klær som kan. Generelt tåler både lin og bomull å bli vasket på grader , allikevel kan det . SIDE2): Klesvask er det enkleste, bare putte klærne i maskin og trykke på knappen. Malin Skaar, anbefaler derfor å vaske undertøyet på grader. Sjekk om du vasker klærne på feil måte.


Noe tøy (kroppsnært) bør opp i grader for å bli hygienisk rent, mens annet tøy kanskje kun trenger . Undertøy bør vaskes på grader for å bli hygienisk rent, men alt. Kjemotermisk prosess er en kombinasjon av riktig type kjemi og grader i . Klærne blir akkurat like rene ved grader. Men husk at undertøy, sokker, sengetøy, håndklær , kluter og liknende skal vaskes ved grader. Husk at det er viktig å kjøre en vask på minimum grader av og til for å . Mange tror at det gjelder å vaske klær på grader for å få bukt med bakteriene. Dette stemmer ikke, da bakterier tar kvelden først ved grader.


Les og følg vaskeinstruksjonen nøye. Vaskeanvisningen og temperaturen angir den. Se hvordan du vasker håndklærne dine riktig. Vasker du håndklærne på grader ? Kvier du deg for å sette i gang når det tårner seg opp med klær ? Mange plagg kan fint vaskes på grader uten å ta skade av det.


Kanskje har du kjøpt litt klær og utstyr til det lille barnet allerede før fødselen? De fleste babyklær kan vaskes på grader , noe som vanligvis er nødvendig for. Det første man må tenke på når man skal vaske klær er å sortere klærne etter. Sengetøy bør vaskes ved minimum grader hver 14. Vi pleide å tro at klær trenger å vaskes på 40° for å bli ordentlig rene.


BILLIG: Å vaske en maskin med klær koster faktisk ikke mer enn i. For vet du hvor mye det koster å kjøre en klesvask på grader hver dag i . Bakteriene dør først hvis du vasker på over grader. Høye anbefaler at man vasker undertøy, håndklær , kluter og sengetøy på over grader , . Det gjør ingen forskjell om du vasker tøyet på eller grader. Bruk gjerne Ariel flytende vaskemiddel da det er mer skånsomt mot klærne og . Det går helt fint å vaske de sammen med annet tøy også. Vask av flammehemmende arbeidsklær.


De aller fleste klærne til små barn tåler vask på grader. Det er klær som egentlig ikke tåler grader. Men det kan være lurt å alltid ta en titt på vaskelappen før man putter plaggene i maskinen.


Selv vasker jeg hvitt tøy på grader , og farget tøy slik som gensere og bukser på grader, dette for å ikke slite ut plaggene så fort. Tror du at vaskemaskinen ikke bruker noe særlig med strøm?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg