fredag 24. mai 2019

Fjerne blåbærflekk

Blåbærflekker kan være vanskelige å få vekk. Plusstid-ekspert Malin Skaar forklarer hvordan du fjerne blåbær fra klær. Det er det aller beste på blåbærflekker. Etter en stund kan du vaske den vekk. Her er det tips til hvordan man skal bli kvitt blåbærflekker.


Flekker av blåbær ( men også etter blekk og kulepenner) kan fjernes ved hjelp av surmelk. Det hender dessverre av og til at vi får blåbærflekker på klærne. De blåbærtuene som vokser på solfylte steder, har begynt å bli bløte nå. Vi spiste pannekaker med nyrørt blåbær til middag, så min søte, lille venn løper nå rundt ute (da får hun sikkert grønske på det også) i et . Hvordan fjerne blåbærflekker fra teknisk tøy? Teppe til å ha under spisebordet 11.


Test: Fjerner surmelk blåbærflekker? Både surmelk og eddik skal være vidundermidler mot blåbærflekkene , men funker egentlig kjerringrådene? Lilleborgs tekstilekspert forteller deg hvordan man får bort de vanligste flekkene.


Mye gris når rødvinsflekker skal fjernes , men hvis det fungerer er det helt greit. Slik fjerner du vanskelige flekker fra tøyet. Med litt garn eller noen perler med blåbær gjør du blåbærflekkene om til noe hyggelig. Det viktigste når en skal fjerne flekker på klærne, er å gjøre det fort.


Det vil si før du vasker det - selv om det. Vårsolen kaster nytt lys over treet, ute som inne. Plutselig syns det hakket i gulvet og den flekken på benken så altfor godt, og nå skal rester av . VANSKELIG: Å fjerne blåbærflekker fra fingrene etter en tur i skogen kan være vanskelig. Men å unngå flekkene er en umulig oppgave uten . Har du vært uheldig og fått blåbærflekker på favorittplagget, og trenger et godt råd for å fjerne det? Da har du kommet på riktig sted.


Et like gammelt som sunt husråd for å bekjempe blåbærflekker , er saften fra en sitron. Her er noen råd til hvordan fjerne vanskelige flekker fra teppet og hvordan du skal rengjøre det best for å forlenge teppets levetid. Fikk fjernet noe av den mørke fargen, men det blir igjen flekker uansett. Jotun Lady Wonderwall så slipper du å frykte for nye blåbærflekker. Den fra nøstebarn har tatt blåbærflekker hos oss iallefall, og.


Legg tøydelen med flekken på i surmelk en liten stund og så kaster du bare plagget i vaskemaskinen . Må gjøres før den går i maskinen, vel å merke. Litt sitronsaft hjelper på blåbærflekker , men jeg er usikker på hvordan det går på bringebær. Sitronsåpen tar jobben og holder klær og interiør flekkfritt!


Ut på tur med blåbærspann og blå . Men fortvil ikke, for det finnes råd som redder favorittplaggene og den arvede duken fra en tidlig død. Bla videre for tips til hvordan du fjerner. De fleste av oss har vel prøvd å løse hverdagsproblemer med ting vi har liggende hjemme, som å fjerne blåbærflekker med surmelk eller å . Går det egentlig an å fjerne blåbærflekker ? Dette er noen av spørsmålene denne boken gir svar på. Elisabeth Høye deler lure triks og vasketips til alle rom i . Urin fjerner blåbærflekker , om du har en tissebleie for eksempel kan du bare gni litt på flekkene, la det virke i et par minutter og i vaskemaskina.


Myk og god i stoffet, slitesterk og enkel og holde ren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg