torsdag 20. oktober 2016

Bakepulver på madrass

For eksempel: har du problemer gammel ”sovelukt” fra madrassen , kan du nøytralisere denne lukten ved å sikte bakepulver over hele . Hun tar på litt bakepulver på madrassen , det er overraskende hva som skjer! Se denne filmen for å lære deg dette trikset du også. Slik rengjør du madrassen din . Et av triksene handler om å bruke bakepulver på madrassen. Se videoen for å få instruksjonen i sin helhet.


Dette kan forhåpentligvis bidra til at vi holder oss . Puter og madrass har en tendens til å bli gulflekkete av. Har madrassen din begynt å lukte? Alt du trenger for en velduftende og ren madrass er bakepulver og en halvtime!


Ha bakepulver og den eteriske oljen i glasskrukken. La dynen ligge i fotenden av sengen, slik at madrassen får lufte seg og tørke opp. Først støvsuger du madrassen. For å ta bort vond lukt drysser du natron over den, og lar det ligge i minutter før du støvsuger det opp. Sjekk hva du kan vaske med bakepulver og natron.


La denne hyggelige damen vise deg hvordan du rengjør madrassen din. Til helga blir det iskaldt. Allergiekspert anbefaler å sette ut madrassen og utnytte kulda til å drepe midden. Har du noen gang lurt på hvorfor putene og madrassen din blir gule over tid? Lær hvorfor i denne artikkelen!


Så kan du lære hvordan du gjør . Det er imidlertid ikke alltid lett. Sengetøy er enkelt å rengjøre, og bør byttes hver andre uke. Men madrassen kan være litt mer komplisert. Man kan ikke bare stappe den inn i vaskemaskinen.


Du kan også bruke bakepulver til å rengjøre madrassen. Hvis du for eksempel har problemer med gammel sovelukt fra madrassen , kan du . Jeg stavret inn på rommet . Mener jeg så dette på tv for en stund siden, noen som har prøvd? Bland bakepulver , edikk og sitron. Spray det på flekken, gnikk og gni litt.


Og så forsvinner urinlukten. Det vil lukte litt edikk, men den lukten . Rens madrassen med natron. Strø natron over madrassen og la det virke mellom én til åtte timer. Deretter støvsuger du madrassen.


Hjelper natron for lukt eller flekker sånn generelt? Hvordan ellers får man rengjort en madrass som har fått noen tisseflekker og lukter. Når du kjøper en madrass, er det flere ting du bør vurdere.


Jeg bruker å strø potetmel eller bakepulver på madrassuhell, og syns det. Flekkfjerning på madrass. Fukt med litt vann, og strø på bakepulver.


La det ligge på en stund før du gnir . Men da er spørsmålet, hvordan vaske madrassen ? Jeg har vasket i vaskemaskin med 1-ts. Hell bakepulver og den eteriske oljen i glasskrukken. Lavendelolje skal ha avslappende effekt, så den passer bra til senga, men det går bra med andre oljer.


Visste du at madrassen din fort kan bli en bombe av bakterier, midd og annet dritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg