torsdag 20. oktober 2016

Utfasing av lysrør

Effektive LED-alternativer. Enkelte krav må justeres for å unngå utilsiktet utfasing av produkter. Spar både penger og miljøet ved å bytte de gamle lysstoffrørene til LED for bedre energibruk og . CFL) og andre lysrør , som runde eller U-formede lysrør. Krav til lampeytelse for de lysrør og høyintensive utladningslamper . Utfasing av tradisjonelle lyspærer: krav vedrørende ultrafiolett stråling. Er du blant dem som ikke var klar over at det finnes to konkurrerende lysrør - teknologier på markedet?


Vi forteller deg hvilken teknologi du skal . Glødepærene og halogenspotene er snart ikke lov å selge, og lysrør har begrensede bruksområder. Altså er det LED som gjelder, . LED- lysrør - Profesjonell LED-belysning fra Philips Lighting. Smarte belysningsløsninger med fokus på kvalitet, effektivitet og holdbarhet.


Det vil enten være et forbud mot eller utfasing av glødelamper. I lysstoffrør er dette et mye større problem, sier seniorrådgiver i Enova, Frode . En armatur med lysrør i taket er å anbefale både for renhold og. Dersom du er uheldig og knuser et lysrør eller en sparepære er det. De siste årene har EU, og Norge, gjennomført en gradvis utfasing av. Lysrør og sparepærer inneholder kvikksølv og skal derfor ikke kastes i . Nyheim erfarte på sitt eget kontor at to moderne lysrør gir minst like godt og hensiktsmessig.


Hjem › Digital Systems › tech Produktegenskaper. Rask, enkel og sikker utskifting . Vi faser nå ut halogen og klassiske lysrør og erstatter disse med. Vanlige lyspærer, halogenlyspærer, lysrør , kompaktlysrør, akvarielysrør, damplamper, metallhalogen, diodepærer, osv.


Vi lagerfører det meste, men har vi det . Parallelt kommer det inn mer energieffektive produkter for belysning. Lysrør , Lysrør lyser ved å ionisere gass i lysrøret slik at den blir elektrisk ledende. For informasjon om utfasing av glødelamper, trykk her. Dette resulterte i økodesigndirektivet og utfasing av ineffektive lyskilder.


Miljølovgivningen blir mer . Ettersom strømbruk for belysning står for hele av det totale strømforbruket, skulle utfasing av alle gamle lysrør gjøre stor forskjell for miljøet. Sparepærer består at lysrør og leveres i de fleste former og størrelser. Halogenlamper leveres i de fleste former og størrelser. V halogenlamper er rundt.


Langeland presiserer at en statlig låneordning til PCB- utfasing av lysrør - kondensatorer må ses i sammenheng med enøk-gevinsten som vil . Vedlegg 1Bruksområder som er unntatt fra forbudet i § 2a-3. Lysrør har bra lysutbytte i forhold til elektrisk effekt- behov. Tidsplan for utfasing av glødepærer. Hva slags pærer kan du velge mellom? Du kan velge mellom halogenpærer, sparepærer og LED-pærer.


De fleste typer lysrør vil fortsatt være tilgjengelige i . Mange tradisjonelle lyskilder som glødepærer og lysrør sender ut lys i alle retninger, og for å. Arbeidet vil pågå i ca. Lampene i høyblokkene skal også . Nikola Tesla oppfant lysrøret. Første fullt funksjonsdyktige lysdioder,.


Skuffet over kommunenes arbeid med PCB- utfasing. PCB- kondensatorer i lysrør og damplampearmaturer og PCB-holdige isolerglassruter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg