torsdag 13. oktober 2016

Møbelrenser

Helt ny modell med meget god sugeevne. Møbelrenser tepperenser møbelrens . Du finner oss i Stanseveien i Oslo, Industriveien på Heimdal i . Flekker på teppet, bilinteriøret eller sofaen? Maskin med sprayfunksjon som først løser opp smusset og deretter suger opp væsken. Grundlig fjerning av fett, . Teppe- og møbelrenseren SE 5. Rengjøringsmiddelet trekkes dypt inn i fibrene og . MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Tooler har en kompakt maskin fra Karcher til leie.


Den kraftige motoren i Kärchers tepperensere. Proff møbelrenser tepperenser. Maskinen er tilpasset grunnrengjøring av mellomstore flater. Rentvannsbeholder med sugesil. Bruktvannsbeholder, uttakbar.


Det er viktig å rengjøre treverk . Foma Mimo møbel og tepperenser med slangesett og tilbehør. IPC Mimo er en smidig og praktisk rensemaskin som passer til mindre arbeidsoppgaver. Eventuelt noen renser billig.


Har ganske nylig kjøpt bil av en . Vi leier ut møbel- og tepperensere. Vi kan bringe og hente i hele Trøndelag om det skulle være nødvendig. Viser det ene resultatet. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) anonymt. Dette bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse.


Brukes før påføring av olje, lakk eller voks for bedre sluttresultat. Men oppbevaring av tilbehør direkt på maskin. Den er enkel i bruk, og i praksis er det bare å fylle . UTLEIE RENSEMASKIN - 2døgn.


Profesjonell teppe- og møbelrenser til leie med liter rentvannstank og liter skittenvannstank. Sammenlign pris på tepperenser og gulvvasker. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 4nettbutikker. Liberon møbelrenser løser ikke opp fettstoffene i treverket og inneholder samtidig et fettstoff som forsegler trefibrene slik at skitten ikke trenger ne men kan . Meget effektiv maskin for de fleste oppgaver.


Suverene rense og vaskeegenskaper. Vaktmesterhjelpen har forskjellig maskiner i ulike . Har du planer om å få renset teppene dine? Hos Elkjøp finner du produktene som gjør gulvene dine skinnende rene og vi har et stort utvalg av gulvvaskere, blant annet fra Kärcher og Philips. Såpetabletter kjøpes av.


Den har lavt støynivå på kun . Bedriften driver eget vaskeri, og tar oppdrag fra både private og bedrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg