tirsdag 22. november 2016

Fjerne grønske på klær

Det er lettere å fjerne grønske -flekker mens de enda er ferske. Sprittusj, tiss, grønske eller blåbær: Slik fjerner du flekkene. Blodflekker på klær kan også fjernes med spytt.


Et tips for å fjerne flekker fra klær som har gammel grønske er å legge flekken i bløt i kefir . Grønske er vanskelig å fjerne med vanlig vask. Jentungen hadde på seg helt ny, hvit sommerbukse i går, og fikk en del grønske på den. Det er ikke til å unngå: Barn setter merker både på klær og overalt i huset. Saltrenner på skinnsko fjerner du ved å ha surmelk på en klut og tørke over. Gni inn flekken med flytene Blenda 2. Vask plagget i vaskemaskin . Ta vare på klærne dine på en mer bærekraftig måte.


Prøv å fjerne flekken med alkohol eller rødsprit. Eventuelt kan du også prøve å gni inn flekken. En hurtigveiledning til å fjerne vanskelige flekker som ofte setter seg på idrettstøy. Gleden ved idrett og en aktiv livsstil blir brått brutt når klærne skal vaskes . Og hva med alle buksene som er fulle av grønske på klærne som jeg allerede har vasket.


Jeg har aldri hatt problemer med å fjerne grønske. Har kjøpt ny pen bukse til guttungen, og idag brukte han den for første gang, var i selskap. Selvfølgelig er begge knærne fulle av grønske :evil: ! Vaskemiddel som alltid tar grønske ? Hus og hage innlegg 26.


Flere resultater fra forum. Før du hiver de tilsmussede klærne i vaskemaskinen, bør du fjerne selve . Fått mye flekker på klærne etter nasjonaldagsfeiringen? Gni hvitvin på rødvinsflekken, det kan være nok til å fjerne flekken. Hvis rødvinsflekken fremdeles.


Har du sølt rødvin på klær kan du koke plagget i melk. Vekk med tomatsaus, bæsj, grønske , tran og blåbær. Fortvil ikke, de fleste flekker lar seg fjerne hvis du kjenner triksene. Her får du rådene som tar.


Tranlukt sitter godt i klærne , luft derfor plagget godt etter vask. Og picnicpleddet blir aldri kvitt grønskeflekkene , den fine hvite duken er. Hva er den mest effektive måte å fjerne oljesøl fra klær på? Ingen ønsker vedvarende flekker på klærne. Kjerringrådene anbefaler bruk av alt fra eddik og sprit til sitronsaft for å fjerne forskjellige flekker.


Sistnevnte skal blant annet kunne få bort solbærsaft, blåbær og grønske. Ifølge vaskemiddelprodusenten Blenda må blodflekker fjernes ved lav . De fleste flekker kan fjernes fra tøy hvis de behandles på riktig måte. Alle klær som selges i Norge, skal være merket med. Gress, grønske , blomst, se farge.


Hvordan fjerne blodflekker, grønske , tran og andre vanskelige flekker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg